- Konu Sahibi Kelebegim30
Selam inan msjini okudumda gözlerim doldu (adet dönemim daha duygusal oluyorum) senin adina cok sevindim ben 4 denemeden sonra hersefer o hüsrani yasamaktan cok yiprandim ve yanimda hep baskalarinin bebegini kutlamaktan onlarin dogum günlerine gitmekten hep bebek düsünüyormusunuz sorularina sahte gülümsemek zorunda kalmaktan sikildim ve yiprandim
sen ise 8 deneme eminim cok zor gecmisdir senin icinde dilek olay acaba kac yasinda hamile kaldin sende mi bahcecide yaptirdin?
Cogu zaman esimden ayrilmayi bile düsündüm benim yüzünden onun cocugu olmuyor acaba yanlis mi düsünüyorum, eger hic cocugumuz olmasa bilmiyorum gercekten bir mutlu yasamimiz olurmu?
Selam canim
Evet coook zor dönemler gecirdim.Daha 20 yasindaydim asla evladiniz olmaz deyip kesip atmislardi o zamanlar bu kadar ileri degildi tedaviler esim azo spermiydi yani hic canli hucre yoktu sifirdi.
Iste benim savasim o zaman basladi hep olacak dedim asla yilmadim elimden geleni yaptigima inaniyorum tabiki Rabbim ol diyecek ve Almanyada 4 kez migroenjeksyon yaptirdik ilkinde teseyle sperm bulunmustu dunyalar bizim olmustu en son tedavimde buradaki dr yeter artik denemeyin olmaz yumurtalariniz bitti bitiyor dedi yuzume karsi spermde yok menepozdasiniz dedi.
Yikilmistim sanki onlara inat kadere inat olacak dedim dr turkiyeye gidip orada deneyecegim dedim sanki alay eder gibi eger hamile kalirsan haberimiz olsun dedi.
O lacak dedim Rabbim buyuktu onlar hasa Allah degildilerya hemen Turkiyede merkez arastirmaya basladim.Inanki canim kardesim bizi hi kimse ilgilenmedi bile yumurta rezerviniz az azo spermi cook zor dediler.Bize MEMORIAL HASTANESI kucak acti cook zor hastaydik ilk görusmemizde uzun protokolle tam 6 yum olmustu cook sevinmistik esimde ameliyatla sperm bulunmus ve 3 tane embriyo trasfer edilmisti.
Sonuc neg ve 2. tedavimide orada yaptik iki embriyo verildi olmadi.Zaman aleyhime isliyordu artik yipranmistim yorulmustum ama inandim hep olacak dedim asla isyan etmedim hep dua ettim Rabbime buradanda hormon tahlillerimi yaptiriyordum.
Yumurtalik rezervini gosteren ANTI MULLER HOR 0.3 cikmisti adet olamiyordum surekli kistim oluyordu fsh 16 Ve kurlere basladim sogan kuru incir kuru 3 ay hayit tohumu ictim psikolojik tedavi gordum her gun iki saat yol yurudum beynimden atmaya calisiyordum artik yas 39 olmustu olumsuzluklar pesimi birakmiyordu tam tedaviye baslayacam gene kist cikiyordu bunlar bir imtehandi biliyordum ya sabir Allahim olacaksa sukrunu olmssada sabrini ver diyordum ve 3. denemek icin hatta buradan topik acmistimUMUDA YOLCULUGUM BASLIYOR DIYE Allahim herkesten razi olsun dualar icin 3. tedavimde ultra kisa protokolle 3 tane yumurtam oldu canim doktorum eger olmassa uzulurmusun dedi tabiki hocam dedim ama yilmiycam gene denerim dedim ve guldu sen bu azimle basaracaksin dedi.
tek bir tane yum dollenmisti coook agladim birtane diye o biricik yumosum beni birakmadi dr rahmime degil beynime transfer etmisti bu sefer olacak dedim.
Sukrolsun hamdolsun 12 gun degerim baya bir yuksek cikmisti sonunda en cook duymak istedigim pozitifi duymustum Allahim sizlerede duyursun ins bu duyguyu yasatsin her sey nasip meselesi bahcecede iyi bir merkez Rabbim yolunu acik etsin canim biraz uzun oldu ama Mevlam yar ve yardimciniz olsun ins sevgiler
![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)