Yurtdisindan gelip Bahceci veya Istanbulda tüp bebek yaptiranlar, 5. denemem olacak

Selam inan msjini okudumda gözlerim doldu (adet dönemim daha duygusal oluyorum) senin adina cok sevindim ben 4 denemeden sonra hersefer o hüsrani yasamaktan cok yiprandim ve yanimda hep baskalarinin bebegini kutlamaktan onlarin dogum günlerine gitmekten hep bebek düsünüyormusunuz sorularina sahte gülümsemek zorunda kalmaktan sikildim ve yiprandim
sen ise 8 deneme eminim cok zor gecmisdir senin icinde dilek olay acaba kac yasinda hamile kaldin sende mi bahcecide yaptirdin?
Cogu zaman esimden ayrilmayi bile düsündüm benim yüzünden onun cocugu olmuyor acaba yanlis mi düsünüyorum, eger hic cocugumuz olmasa bilmiyorum gercekten bir mutlu yasamimiz olurmu?

Selam canim
Evet coook zor dönemler gecirdim.Daha 20 yasindaydim asla evladiniz olmaz deyip kesip atmislardi o zamanlar bu kadar ileri degildi tedaviler esim azo spermiydi yani hic canli hucre yoktu sifirdi.
Iste benim savasim o zaman basladi hep olacak dedim asla yilmadim elimden geleni yaptigima inaniyorum tabiki Rabbim ol diyecek ve Almanyada 4 kez migroenjeksyon yaptirdik ilkinde teseyle sperm bulunmustu dunyalar bizim olmustu en son tedavimde buradaki dr yeter artik denemeyin olmaz yumurtalariniz bitti bitiyor dedi yuzume karsi spermde yok menepozdasiniz dedi.
Yikilmistim sanki onlara inat kadere inat olacak dedim dr turkiyeye gidip orada deneyecegim dedim sanki alay eder gibi eger hamile kalirsan haberimiz olsun dedi.
O lacak dedim Rabbim buyuktu onlar hasa Allah degildilerya hemen Turkiyede merkez arastirmaya basladim.Inanki canim kardesim bizi hi kimse ilgilenmedi bile yumurta rezerviniz az azo spermi cook zor dediler.Bize MEMORIAL HASTANESI kucak acti cook zor hastaydik ilk görusmemizde uzun protokolle tam 6 yum olmustu cook sevinmistik esimde ameliyatla sperm bulunmus ve 3 tane embriyo trasfer edilmisti.
Sonuc neg ve 2. tedavimide orada yaptik iki embriyo verildi olmadi.Zaman aleyhime isliyordu artik yipranmistim yorulmustum ama inandim hep olacak dedim asla isyan etmedim hep dua ettim Rabbime buradanda hormon tahlillerimi yaptiriyordum.
Yumurtalik rezervini gosteren ANTI MULLER HOR 0.3 cikmisti adet olamiyordum surekli kistim oluyordu fsh 16 Ve kurlere basladim sogan kuru incir kuru 3 ay hayit tohumu ictim psikolojik tedavi gordum her gun iki saat yol yurudum beynimden atmaya calisiyordum artik yas 39 olmustu olumsuzluklar pesimi birakmiyordu tam tedaviye baslayacam gene kist cikiyordu bunlar bir imtehandi biliyordum ya sabir Allahim olacaksa sukrunu olmssada sabrini ver diyordum ve 3. denemek icin hatta buradan topik acmistimUMUDA YOLCULUGUM BASLIYOR DIYE Allahim herkesten razi olsun dualar icin 3. tedavimde ultra kisa protokolle 3 tane yumurtam oldu canim doktorum eger olmassa uzulurmusun dedi tabiki hocam dedim ama yilmiycam gene denerim dedim ve guldu sen bu azimle basaracaksin dedi.
tek bir tane yum dollenmisti coook agladim birtane diye o biricik yumosum beni birakmadi dr rahmime degil beynime transfer etmisti bu sefer olacak dedim.
Sukrolsun hamdolsun 12 gun degerim baya bir yuksek cikmisti sonunda en cook duymak istedigim pozitifi duymustum Allahim sizlerede duyursun ins bu duyguyu yasatsin her sey nasip meselesi bahcecede iyi bir merkez Rabbim yolunu acik etsin canim biraz uzun oldu ama Mevlam yar ve yardimciniz olsun ins sevgiler:16:
 
Kurani kerim biliyorsaniz bol bol meryem suresini okuyun ben bunun sirrina inaniyorum bilmiyorsaniz okutturun hayirli geceler diliyorum hk:34:
 
yok uzun olmasi sorun degil ben tek tek yazdiklarini okudum ve direncine hayran kaldim cünkü ne kadar zor oldugunu biliyorum aslinda bir aylik bir süre ama o günler gecmek bilmiyor benim icin, herkeslede paylasamadigim icin bu durumumu burda sizlerle yazismak bana iyi geliyor insallah bende yasarim bu duyguyu
 
sevgili nilay keske bende öyle güzel haberlerle geri gelsem baska bir dilegim yok, konaklama beni düsündüryor var teyzemin kizi ama uzun süredir görüsmüyorum kendisiyle o istanbul ben yurt disi, birde tüp bebek yaptirmak istedigimi bilmesini istemiyorum ama pek uygun ´hotelde yok ben birde bir süre yalniz kalmam gerekecek güvenli bir yer olmasini istiyorum ama insallah bir an önce gidip doktorlarla görüsecegim insallah onlarda benim sorunumu bulur, benim transferdeen 4-5 gün sonra adet sancim geliyor o oluncada morelim bozuluyor anliyorum ki hamile degilim ondan sonra beklede bekle kendimi bu sorunla cok yalniz hissediyorum sanki transfere kadar hersey iyi sonra hic bir reaksiyon yok
 
ben transfer sonrasi bir hafta istanbulda kaldim ve bununda etkisi oldugunu düsünüyorum cünkü kafam cok rahatti ve istanbul zaten yetiyor insani keyiflendirmeye.

benim testime bir gün kala kanamam geldi ve ben öyle mahvoldumki testi dahi yaptirmak istemedim ama esim zorla yaptirdi ve doktorumda yaptir dedi ve hic umadigim anda

pozitif cikti dünyalar bizim oldu. yani sanciya takilma transferden sonra rahat ol. kuran oku dua et namaz kil bunlar hep fayde ediyor.ama otelde yalniz kalman ne derece dogru bilemiyorum yanina birini al bari. ben hep birini aliyordum yanima ve artik kimseden cekinmiyorum evet tüp diyorum o da senin parcan yavrun degisen bisey yok bazi cahiller anlamiyor bunu ama olsun.
 
evet bencede istanbul da insanin kafasi okadar tek bebege takilmaz burda yatip hep aklin onda oluyor ev isi hep ayni seyler, bende annemi almayi düsünüyorum , bence herkez söylüyebilse konusabilse rahatca benim icin de sorun degil ama esim istemiyor, rahatca tüp bebek dese insanlar eminim cok kisiyede faydasi olacak etrafimde cocugu olmayan tek ben degilim ama hepsi biz cocuk düsünmüyoruz diyorlar herkes gercegi söylesede birbirine destek olsa
 
cok haklisin canim. sen rahat ol orda burasi gibi degil.transferden sonra 45 dakika hic kalkmiyorsun sonra 3 gün ev istirahati ev isi falan hepsi yasak sadece yemek yemeye ve tuvalete kalkiyorsun. 3 günden sonra normal yasantina dön ama yindede agir tasima test gününe kadar bisey yapma. kenzül ars duasini bul internetten ve oku, dinle anlaminida oku be öyle yaptim.ve havaalanlarinda o kapilardan gecme iyi degilmis bende gecmedim hamileyim gecemem de onlar öylede kontrol ediyorlar seni.nasipse ne zaman basliyor tedavin?
 
kelebeğim30, ben de yeni bir merkez arayışı içinde iken yazdıklarını okudum. Geldin mi, gittin mi ne yaptın bilmiyorum ama devlete ait bir sürü misafirhane var. Öğretmen evi var. Fiyatları çok uygun ve güvenilir yerde. Google da ararsan bulursun. Hakimevi var. Hiç bir yerde bulamazsan gel benim evimde kal. Allah yardımcın olsun:)
 
Mrb kelebegim yazdiklarini okudum bende avusturyada 1 defa yaptirdim olmadi sen gittinmi yaptirdinmi merak ettim Allah seninde yar ve yardimcin olsun ins kisa zamanda hayirlisiyla evladini kucagina alirsin bende tr de klinik arayis icindeyim tr de yaptirmak istiyorum tr buralardan daha gelismis ins Allah isteyen herkese hayirli evlatlar versin..
 
Back