- Konu Sahibi Kelebegim30
-
Merhaba arkadaslar!
Ben 4 kez basarisiz tüp bebek yaptirdim, hepsinide avusturyada ama hicbiri tutmadi yumurta kalitem okadar iyi degil, gebelik testini hic yapamadim hep kanamam önceden oldu, benimm yumurta tüplerim kapali oldugundan baska caremde yok!
Simdi Bahcecide denemek istiyorum hep iyi seyler duydum ordan, siz ne diyorsunuz, yurtdisindan gelip orda tedavi görenler varmi ve kac paraya mal oldu?
Orda kalma sorunumda var hotele ne kadar verdiniz!
Tskler yasim 32ye girecegim ondan vakit kaybetmekte istemiyorum 3yildan beri bir rahat günüm olmadi hep bebek düsüncesiyle gecti!
Insani cok yipratiyor birtürlü hayatini yasiyamiyor sanki herkes bunun cocugu olmuyor gibi kendimi görüyorum!
Lütfen cvp yazin sevinirim
Ben aklimda uzun zamandan beri var trye ama nedense hep burda denedim, avusturyada 4 denememden sonra 5. burda düsünmüyorum artik, ama nasil olcak diyede korkuyorum, herseferinde hayalkirikligi cünkü hep ayni prozedur isleniyor sonucta belli!
Insallah hersey istedigin gibi olur!
Selam canım öncelikle gecmis olsun insallAh bu sefer alırsın kucağına bebeğini Almanya'da nerde yaptın bende Almanya'da yasıyorumMerhaba!
Ben almanyada 3 defa tüp bebek denedim hic birisi tutmadi. Sonra Istanbulda denedim, benimde tüplerimde sorun vardi. Doktorum tüplerimin alinmasi sart dedi, amaliyatla aldi 3 ay sonra tüp bebek denedik istanbulda ve hamile kaldim. Ne yazikki 3 ay sonra düsük yaptim. Simdik ise Istanbula 2 gün sonra ucuyorum tekrar ayni yerde denicem. Hic zaman kaybetme. Ben 2 sene kaybettim almanyada.
Merhaba arkadaslar!
Ben 4 kez basarisiz tüp bebek yaptirdim, hepsinide avusturyada ama hicbiri tutmadi yumurta kalitem okadar iyi degil, gebelik testini hic yapamadim hep kanamam önceden oldu, benimm yumurta tüplerim kapali oldugundan baska caremde yok!
Simdi Bahcecide denemek istiyorum hep iyi seyler duydum ordan, siz ne diyorsunuz, yurtdisindan gelip orda tedavi görenler varmi ve kac paraya mal oldu?
Tskler yasim 32ye girecegim ondan vakit kaybetmekte istemiyorum 3yildan beri bir rahat günüm olmadi hep bebek düsüncesiyle gecti!
Insani cok yipratiyor birtürlü hayatini yasiyamiyor sanki herkes bunun cocugu olmuyor gibi kendimi görüyorum!
Merhaba arkadaslar!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?