Yurtdisindan gelip Bahceci veya Istanbulda tüp bebek yaptiranlar, 5. denemem olacak

Kelebegim30

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2011
55
2
86
Avusturya
Merhaba arkadaslar!
Ben 4 kez basarisiz tüp bebek yaptirdim, hepsinide avusturyada ama hicbiri tutmadi yumurta kalitem okadar iyi degil, gebelik testini hic yapamadim hep kanamam önceden oldu, benimm yumurta tüplerim kapali oldugundan baska caremde yok!
Simdi Bahcecide denemek istiyorum hep iyi seyler duydum ordan, siz ne diyorsunuz, yurtdisindan gelip orda tedavi görenler varmi ve kac paraya mal oldu?
Orda kalma sorunumda var hotele ne kadar verdiniz!
Tskler yasim 32ye girecegim ondan vakit kaybetmekte istemiyorum 3yildan beri bir rahat günüm olmadi hep bebek düsüncesiyle gecti!
Insani cok yipratiyor birtürlü hayatini yasiyamiyor sanki herkes bunun cocugu olmuyor gibi kendimi görüyorum!
Lütfen cvp yazin sevinirim

merhaba
kendine tek kelimeyle güvenilir ve başarılı, ekibi bilinçli olan bir hastane seçtin diyebilirm.
başka yerde vakit kaybetmene gerek yok artık.
ben orada tedavi görmüş ve şuan hamile olan biri olarak Mustafa bahçeci ve ekibi için güzel şeyler söylerim.
adamlar işi profesyonel olarak biliyor ve yurt dışından gelen aşırı derecede fazla hastası var. benim doktorum mustafa bey ve laf kalabağı değil iş yapan harika bitr doktor.
otel işi hemen yanında otel var. fakat çok pahalı geceliği 200 tl ye geliyor. misafirhane tarzı bir yer ayarlabilirseniz sizin için daha iyi olur.
eminim en kısa zamanda hamile haberlerini alırız.
hayırlısı olsun şimdiden.

Tskler burda cevap beklemkte cok zormus, senin adina cok sevindim insan gitdikce umudunu kaybediyor, problem zaten konaklama günde 150 milyon harcasam yeme icme, en az 3 hafta kalmam gerek, burdada dört kez yaptim! Acaba Mustafa beyde randevu almak kolaymidir ve kaca mal oldu ???
Bir hamile kalsam baska gözümde birsey yok!
Tskler

Merhaba arkadaslar!
Ben 4 kez basarisiz tüp bebek yaptirdim, hepsinide avusturyada ama hicbiri tutmadi yumurta kalitem okadar iyi degil, gebelik testini hic yapamadim hep kanamam önceden oldu, benimm yumurta tüplerim kapali oldugundan baska caremde yok!
Simdi Bahcecide denemek istiyorum hep iyi seyler duydum ordan, siz ne diyorsunuz, yurtdisindan gelip orda tedavi görenler varmi ve kac paraya mal oldu?
Tskler yasim 32ye girecegim ondan vakit kaybetmekte istemiyorum 3yildan beri bir rahat günüm olmadi hep bebek düsüncesiyle gecti!
Insani cok yipratiyor birtürlü hayatini yasiyamiyor sanki herkes bunun cocugu olmuyor gibi kendimi görüyorum!

Selam canim önceliklen Allah yardimcin olsun insallah 5te alirsin o güzel haberi:emir_bebek::46:.Bende Almanyada yasiyorum 2denemem negativ oldu 1.denemem bir arap doktorda yaptim hic memnun kalmadim 2.denemem bize 1saat 30dakika uzak olan bir tüp bebek merkezinde yaptim su tvde cikan türk doktor Dr.bilgicyildirim ondan memnun kaldim ama kismet degilmis olmadi suanda ayni yerde dondurulmus 2embiryom var iki haftaya kadar Allahin izniylen transferim yapilacak.türkiyeye gelince nerde hissediyorsan orda yap bende basta türkiyede yapmak istedim ama eltim trde yasiyor o yapti olmadi.komsum burda yapti hatta memnun kalmadigim 1.denememi yaptigim yerde yapti ikincide hamile kaldi suanda yeni dogmus ikizleri var.Yani anlayacagin canim kismet isi bu nerde kismet olursa orda olur.ben sahsen basta türkiyede yapmak istedim ama etrafimdakileri görünce vazgectim Almanyada deneyecegim:49:

Ben aklimda uzun zamandan beri var trye ama nedense hep burda denedim, avusturyada 4 denememden sonra 5. burda düsünmüyorum artik, ama nasil olcak diyede korkuyorum, herseferinde hayalkirikligi cünkü hep ayni prozedur isleniyor sonucta belli!
Insallah hersey istedigin gibi olur!

Ben aklimda uzun zamandan beri var trye ama nedense hep burda denedim, avusturyada 4 denememden sonra 5. burda düsünmüyorum artik, ama nasil olcak diyede korkuyorum, herseferinde hayalkirikligi cünkü hep ayni prozedur isleniyor sonucta belli!
Insallah hersey istedigin gibi olur!

Amin canim amin seninde insallah bu son olur ikimiz icnde:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Merhaba!

Ben almanyada 3 defa tüp bebek denedim hic birisi tutmadi. Sonra Istanbulda denedim, benimde tüplerimde sorun vardi. Doktorum tüplerimin alinmasi sart dedi, amaliyatla aldi 3 ay sonra tüp bebek denedik istanbulda ve hamile kaldim. Ne yazikki 3 ay sonra düsük yaptim. Simdik ise Istanbula 2 gün sonra ucuyorum tekrar ayni yerde denicem. Hic zaman kaybetme. Ben 2 sene kaybettim almanyada.

Merhaba!

Ben almanyada 3 defa tüp bebek denedim hic birisi tutmadi. Sonra Istanbulda denedim, benimde tüplerimde sorun vardi. Doktorum tüplerimin alinmasi sart dedi, amaliyatla aldi 3 ay sonra tüp bebek denedik istanbulda ve hamile kaldim. Ne yazikki 3 ay sonra düsük yaptim. Simdik ise Istanbula 2 gün sonra ucuyorum tekrar ayni yerde denicem. Hic zaman kaybetme. Ben 2 sene kaybettim almanyada.
Selam canım öncelikle gecmis olsun insallAh bu sefer alırsın kucağına bebeğini Almanya'da nerde yaptın bende Almanya'da yasıyorum

Merhaba arkadaslar!

merhabacanım ben ist da yaşıyorum ve bahçeci klınığine gidiyorum 27 ekimde negatif sonuç almama rağmen klınkten çok memnunum benim dr halit f.erden m.bahçeci zaten anlatmaya gerek yok işinde çok başarılı ama ben mustafa beyi tercih etmedim genelde proflar her zman klınkte olmuyorlar seminerleri ve yurt dışına çıktıkları için istedimki bütün muayenelerimi takiplerimi o yapsın o yüzden halit beyi tercih ettim işinde başarılı bir dr. m.beyin muayene ücreti 300 tüp bebekte ilaçlar hariç 4000 bir yıl donrululmuşları ücretsiz saklıyorlar ilaçlarda kişiden kişiye değişiyor 1000 veye 2000 arası ama size ilaçları yumurtalrın durumuna göre veriyorlar bazı klınklerde ilaçların hepsini toplu veriyorlar ve bazende elinde ilaçlr boş boşuna kalıyor
ve tahliller içinde ayrı ücret veriyoruz konaklama içinde fulyadaki otelerin fiyatları baya bır uçuk ben ist beyoğlundayım bu taraflarda otel fiyatları daha uygun zaten hastane merkezi bir yerde ulaşım kolay
ve son olarakta bahçecinin diğer şubesi umut tüp bebek var ist anadolu yakasında, fulyadaki şubeyle arasında büyük fiyat farkı var ben dondurulmuşla tedavime başlayacağım ücreti 2000 tl umut tüp bebekte ise 1500
inş seni aydınlatmışımdır hakkında hayırlısı olsun inş

Sevgili Melisa ve Nergis yazdiklariniz icin tskler bende burda 3 yilimi kaybetdim en önemli senelerimi cünkü gitdikce yumurtalarimda azaliyor benim galiba en büyük sorunum yerlesmesi yumurtalarin ama kimse simdiye kadar care bulamadi, bende tek mustafa beyde ilk konusmayi yapmayi düsünüyorum, yogunlugundan dolayi baska doktor daha iyi olacaktir, evet fulyanin konaklama imkanlarina baktim cok yüksek, bir kac ilacim kaldi burda ama kulanma imkanim olurmu yoksa burdan mi alsam bilmiyorum ondan diyorumki ben önceden ucsam doktorla konussam, belki diet yapmam gerek hormon haplari kulanmam gerek, sonra tüp bebek icin birdaha giderim diyorum, siz ne dersiniz?
Düsük yapmak daha cok kötüdür eminim, allah yardimcin olsun, hepimizin tek bir dilegi var oda saglikli bir bebek! Insallah gerceklesir hepimizin!
Not: Trde bana iki yumurta geri verirler degilmi! 32ye girecegim ama yurtdisindaki tüp bebeklerimide sayarlar degilmi!
Melisa sen nerde kaldin hotel bana cok pahaliya geliyor birde ben bir süre yanliz orda kalmak zorunda kalabilirim esim okadar izin alamaz, güvenli biryerdede kalmak isterim!

Simdiden tskler
Termin cabuk alabildinizmi

merhaba
diğer arkadaşlarda fiyat ve ekip konusunda yeterince aydınlatıcı açıklamalarda bulunmuşlar.
mustafa bey seminer haricinde sürekli kendi hastalarını kendi muayene ediyor. o konuda kesinlikle sıkıntı yaşamazsın. birde transferinden bile o sorumlu.
onun haricinde ilaçları toplu değil ihtiyacın kadar dozu klinikteki eczanaden daha uygun fiyata alalbiliyorsun. eğer ilaç fazla gelirse geride iade edebiliyorsun.

yerin uzaklığı sadece transfer zamanı önemli. çünki çok hareket etmemen gerekiyor ya ilk 3 gün.
istersen o zman yakındaki otelde 3 gün kalabilirsin. yada tek bir metroyla gidebileceğin bir yerde olabilir.onun haricinde uzak uygun fiyatlı bir otelde kalman daha mantıklı. kontroller 3 günde bir oluyor. test için çağrıyorlar ona göre ilaç dozunu ayarlıyorlar.
ama önce gelip konuş bakalım hemen tedaviye başlatacaklar mı.

Iste bende öyle düsünüyorum bir konusuyum ne diyecekler belki tedavi görmem gerek, belki yaza dogru diyecekler! Yalniz kalmaktan da biraz cekiniyorum bir teyzemin kizi var kadiykoyde ama cok oldu görüsmüyorum, sende kalayim demektende cekiniyorum nede olsa 3 hafta, birde kimsenin bilmesini istemiyorum, onda kalirsam anliyacak ve hemen butun akrabalar ögrenecek!
Özel kalmasini istiyorum!

Merhaba arkadaslar!

Selam Allahim Rabbim sizi Turkiyeden :emir_bebek::40:hamile olaraktan yasadiginiz yere göndersin ins Aminnnn
Hormon tahlillerin nasil?
Coook iyi dusunmussun canim turkiye artik cook ileride bende yurtdisindayim benimde 5 basarisiz deneyimim oldu toplamda 8. hamile kaldim.
Sukrolsun hamdoilsun umutlarimin bittigi anda umudumu kokladim Allahim tum isteyenlere hayirli salih evlatlar nasip etsin ins sevgiler sormak istediginiz sorunuz varsa seve seve cevaplarim tam 20 senemi verdim bu ugurda kocaman öpuyorum hk:16:

Kızlar merhaba, ben de bahçecide tedavi oluyorum ve çok memnunum. Henüz tüp bebek yaptırmadım nasipse bu ay, adetimi bekliyorum. Doktorum Erbil Yağmur. Bence tüp bebekte doktor kadar embiriyologların ve labaratuarlarında büyük önemi var. Bu nedenle bahçeci çok kaliteli bir hastane. Tevsiye ederim.

Selam inan msjini okudumda gözlerim doldu (adet dönemim daha duygusal oluyorum) senin adina cok sevindim ben 4 denemeden sonra hersefer o hüsrani yasamaktan cok yiprandim ve yanimda hep baskalarinin bebegini kutlamaktan onlarin dogum günlerine gitmekten hep bebek düsünüyormusunuz sorularina sahte gülümsemek zorunda kalmaktan sikildim ve yiprandim
sen ise 8 deneme eminim cok zor gecmisdir senin icinde dilek olay acaba kac yasinda hamile kaldin sende mi bahcecide yaptirdin?
Cogu zaman esimden ayrilmayi bile düsündüm benim yüzünden onun cocugu olmuyor acaba yanlis mi düsünüyorum, eger hic cocugumuz olmasa bilmiyorum gercekten bir mutlu yasamimiz olurmu?

Selam Kelebegim30!

yazdiklarini okudum ve kendi hikayem dedim:) Ben almanyada yasiyorum burda 2 kez tüp yaptirdim tutmadi.

Bahcecinin anadolu yakasindaki subesunde UMUT TÜP BEBEK´de yaptirdim ve su an 4 aylik hamileyim bin sükür.

2011de Mart ayinda bir basladim gitmeye toplam 5 kere gitmek zorunda kaldim istanbula ama degdi.Doktorum cok harika bir insan

Dr. Ulun Ulug tavsiye ederim. teyzenin kizinda kalcaksan cokda yakin cünkü kadiköyde.ben cok arastirdim ve görüsmelere gittim ama en iyi burasi. fulyadakide cok iyiymis

ama biz cengelköyde eltimin evinde kaldik o yönden anadolu yakasinda kalmayi tercih ettim. almanyada sorunumu bile bulamamislar ama dr. ulun bir hysteroskopiyle hemen

anladi problemimi ve o yüzdende hemen tüp yapmadi önce tedavi etti.Allahim sanada nasip etsin insallah, hic umudunu kaybetme olacak bundan cok eminim herseyin bir

vakti var o yazili zaten ama sen bilmiyorsun ne zaman olacagini.

Back