yurtdışından aranmak

Powerfull

Guru
Kayıtlı Üye
23 Mart 2011
2.582
4.362
Arkadaşlar bilgisi olanlar bi cevap verebilirse sevinirim .. Bi akrabam kısa süreliğine is icabı yurtdışına gitti geçen eşini aradı ama alan kodu bulunduğumuz şehir.. Yurtdışı aramalarında bu şekilde mi oluyor kıza bisey demedim ama aklıma takıldı

Şöyle canım, normal tarifesi üzerinden konuştuğunda faturanın kaç lira geleceğini hesap ettiğinden aracılı görüşme yapmıştır. Bir kart alıyorsun, oradaki kodu ve aradığın numarayı giriyorsun o şekilde cuzi bir paraya konuşuyorsun.

Benim arkadaşlarım aradığında İstanbul çıkar mesela...

hayirli geceler, bende yurtdisinda yasiyorum ve yakinlarimi yada erkek arkadasimi aradigimda sesimi duyunca cok heyecan yapiyorlar nedeni ise numaramin normal türkiye numarasi görünmesi :))) 05 lü bir numara ciktigini soyluyorlar her seferinde, bu durumun neden oldugunu cözemedik daha. Sizinkide boyle bir durum olabilir telas etmeyin

İçime şu serptin cnm neler geldi aklıma en iyisi buraya acayim konuyu bilen çıkar dedim :) Kart alınca ararım falan demişti eşine zaten

Bende sabit ev numaramdan ararım ailemi ablam bazen der kızzzz istanbul koduyla nasıl ulaşıyorsun yurtdışında değilde burdasında sürprizmi yapacan der bazen benim ev cep no gözükür bazende istanbul hatlı no gözükür panik yapmayın aktarmalı konuşma oluyor özellikle dini bayramlarda çok oluyor hemde ulaşamama sorunu yaşıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…