Yurtdışından alışveriş

Gamzeeli

sueño de una mariposa
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2014
2.993
3.819
83
31
Meraba kızlar
Site ismi vermicem fakat şeyi merak ettim hanı yurt dışından ürün getiriyoruz ya bilenler bilir yasak diye reklama giriyor çünkü site ismi belirtmiyorum .
Hiç ürün getirttini
z mi ?
Hayal kırıklıgına ugradınız mı kalıte konusunda
Bir kaç birşey aldım ama emin de değilim başka birşey vs çıkar mı içinden ki

Güvenilir bi site olduktan sonra sorun çıkmaz. Çünkü yurt dışında Turkiye den daha ucuz ve daha cok ürün bulunabiliyor. Benimde almak istediğim bi sure var ancak ürünler cok uzun süre de geldiği için hep vazgeçtim.

Ayrıca kullandığım telefon kılıfını arkadaşım 1 dolara yurtdışı internet sitesinden almış. Çok güzel ve kaliteli.

Ooo benim uzmanlik alanim. Ben wish ,amazon , mama vs kullandim sorun yasamadim hic. Daha dogrusu sorun yasadim da bir sorun olunca aninda para iadesi yaptilar.
En son amazondan bir kundak almistim 18 ekimde gelmedi gerekiyordu gelmedi. Mesaja attim. 28 ekime kadar bekleyin dediler yine gelemdi. 1 kasimda iptal ettim 2 kasimda para iadesi yaptilar. 3 kasimda kargo elime ulasti

Ben Tr de ki sitelerden inanılmaz sorun yaşadım ama yurtdışı alışverişlerimden hiç sorun yaşamadım.. ama satıcıyı, puanlarını ve yorumlarını mutlaka göz önünde bulundurun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…