• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yurtdışından alışveriş engeli Konadların da gelmesini etkileyecek mi ?

GunhesH

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2006
3.433
10
0
Ankara
Arkadaşlar malum yeni çıkan yasadan herkesin haberi vardır artık...bu yasa tırnakla ilgili şeyleri de kapsıyor..
bu konadların da yurtdışından temin edildiğini ve türkiyede sadece bir tane firma tarafından satıldığını biliyoruz...sizce konadların durumu ne olacak ?
sizce konad almak konusunda elimizi çabuk tutmamızı gerektiren bir durum var mı ?

hayir konad kozmetik urunu degil, zaten ne ise yaramasi gerektigine gumrugun karar verebilecegi bir urun degil. eger sadece disk ve damga ismarlarsaniz sorunsuz gececektir. belki kagida desen yapmak icin, ne malum? =)

türkiyede sadece bir yerden değil birkac yerden disk alabiliyorsunuz ama bende sanmıyorum diskler sanıırm sorunsuz gelecektir

Biz ailecek bu yasağa köpürüyoruz... Bazı çıkar sağlayan kesimin işi... çünkü burda bitkisel ilaçları şunu bunu faiş fiyatlara satıyorlar denetimlerde mağlum...
orda hem ucuz hemde denetimleri güvenli...

sanırım haklısınız arkadaşlar..yoksa böyle bir duruma müşteri konumundaki olan bizlerden evvel bu konadları türkiyeye getirip de satan yerlerin daha çok telaşlanması lazımdı öyle değil mi ? çünkü onlar bundan ekmek yiyorlar..

Sipariş veripte siparişi geri dönen varmı kızlar :97:

kozmetik siparişi geri dönen 2 kişiyi tanıyorum ama bu haftada kendimi riske atıp 1 set disk sipariş etcem geri dönersede ne yapayım zaten cok pahalı değil ama denemekte fayda var

kozmetik siparişi geri dönen 2 kişiyi tanıyorum ama bu haftada kendimi riske atıp 1 set disk sipariş etcem geri dönersede ne yapayım zaten cok pahalı değil ama denemekte fayda var

Bende deneme siparişi vereyim diyorum borndan :97: disk bide akrilik boya istiyorum :97: sen nerden sipariş vereceksin you_know :44:

Bende deneme siparişi vereyim diyorum borndan :97: disk bide akrilik boya istiyorum :97: sen nerden sipariş vereceksin you_know :44:

bende borndan sipariş vercem çekiliş yapcam blogda şimdi urun gelmeden yazmak istemiyorum artık beklicem napayım :50: ordan akrilik alabilirsin deniz ordan aldı cok guzel

bende borndan sipariş vercem çekiliş yapcam blogda şimdi urun gelmeden yazmak istemiyorum artık beklicem napayım :50: ordan akrilik alabilirsin deniz ordan aldı cok guzel

Takılır mı takılmaz mı tek düşüncem o :97: ama akrilik ile ne yapacağımı anlamazlar diye düşünüyorum :1: :1:

Evet kızlar bugün inadına sipariş verdim :97: bakalım gelecek mi :97:

slm kizlar mujde bir firma izin aldi ve suan hicbir sorun yok hatta ben izne gittigimde ojelerim desenlerim beni bekliyor olcak yurtdisi kargo daha pahali ben turkiyeye siparis verdim ve sorunda cikmadi:16:

disk siparişi veren bir arkadasın urunleri geldi ama okudugum kadarıyla gumrukte binlerce strawberry paketi bekliyormus

Kızlar disklerim bugün geldi hemde kapıma kadar :81: bir problem çıkmadı haberiniz olsun :97:

ben gecen ay siparis verdim bornprettystore dan. iste pttyi aradim sordum gecende benim boyle boyle yurtdisindan bir postam var da nerede ne zaman gelecek. o da strawberry'den mi diye sordu. hayir dedim ha bir bakim falan dedi. sonra bikac kez daha telefonda konustuk malum ptt evimize kapimiza urunu getirmekte pek basarili degil. her seferinde strawberryden mi diye sordu bi gorevli. anladiim kadariyla tek o site cikariyo sorun.

urunler gelmis. alamadim henuz ama bugun pttye gittim gordum. alamama sebebim aslinda diskleri bi arkadasimin adina almis olmamiz, ve onun gidip almasi gerekiyo tabii o sebeple. ama geliyo yani diskler. ve SANIRIM straberry disinda biyerlerden gelen her sey..

Strawberry dışında her yerden herşey geliyor, sadece oraya takmışlar... Arkadaşımın ordan aldığı parfümler takıldı ve geri döndü ama benim Ebay dahil başka sitelerden aldığım ojeler gayet güzel gelmeye devam ediyorlar. :) Ne zamana dek böyle sürer bilmem ama şu anda sorun yok görünüyor.

ben gecen ay siparis verdim bornprettystore dan. iste pttyi aradim sordum gecende benim boyle boyle yurtdisindan bir postam var da nerede ne zaman gelecek. o da strawberry'den mi diye sordu. hayir dedim ha bir bakim falan dedi. sonra bikac kez daha telefonda konustuk malum ptt evimize kapimiza urunu getirmekte pek basarili degil. her seferinde strawberryden mi diye sordu bi gorevli. anladiim kadariyla tek o site cikariyo sorun.

urunler gelmis. alamadim henuz ama bugun pttye gittim gordum. alamama sebebim aslinda diskleri bi arkadasimin adina almis olmamiz, ve onun gidip almasi gerekiyo tabii o sebeple. ama geliyo yani diskler. ve SANIRIM straberry disinda biyerlerden gelen her sey..

Dün ptt görevlisi benim paketimi güvenliğe teslim edip gitmiş :53: onun dışında bir sorun yaşamadım canım :97: birde o siteden sipariş verdiğinde takip numaranı istersen internetten takip etmen daha kolay olur :97: pttyi arayıp uğraşmazsın :82:

Dün ptt görevlisi benim paketimi güvenliğe teslim edip gitmiş :53: onun dışında bir sorun yaşamadım canım :97: birde o siteden sipariş verdiğinde takip numaranı istersen internetten takip etmen daha kolay olur :97: pttyi arayıp uğraşmazsın :82:

internetteki bilgiler dogru olmayabiliyo ya. misal takip numarasiyla baktim ben ptt sitesinden, sariyere gelmis diyordu. ama arayip sordum ogrendim leventte cikti. komik di mi? ondan oturu ariyorum pttyi.

ve evet herhangi bi ucret odemeden disklerime kavustum. diskler kozmetik sayilmiyor bence. ve sunu da belirtiim: arkadasimla ortak aldik diskleri, ve arkadasim ayni kartiyla daha on gun once parfum ruj vs almisti ebayden sanirim. hic sorunsuz bi sekilde eline gecti urunleri. 10 gun evvel alisveris yapilmis olmasina ragmen yani araya 2 ay girmemesine ragmen bu diskleri alirken de sorun yasamadik.

benim anladigim strawberry disindaki heryerle sorun yasamadan her turlu alisverisi yapabilicez..

internetteki bilgiler dogru olmayabiliyo ya. misal takip numarasiyla baktim ben ptt sitesinden, sariyere gelmis diyordu. ama arayip sordum ogrendim leventte cikti. komik di mi? ondan oturu ariyorum pttyi.

ve evet herhangi bi ucret odemeden disklerime kavustum. diskler kozmetik sayilmiyor bence. ve sunu da belirtiim: arkadasimla ortak aldik diskleri, ve arkadasim ayni kartiyla daha on gun once parfum ruj vs almisti ebayden sanirim. hic sorunsuz bi sekilde eline gecti urunleri. 10 gun evvel alisveris yapilmis olmasina ragmen yani araya 2 ay girmemesine ragmen bu diskleri alirken de sorun yasamadik.

benim anladigim strawberry disindaki heryerle sorun yasamadan her turlu alisverisi yapabilicez..

Komikmiş cidden canım :1: 2 ay girmemesine rağmen iki kere alışveriş yaptıysanız bende deneyebilirim :97: disklerim geldi ama damga almamışım evdekide bozulmuş damgalamıyo :96: bizimkilerin gıcığı tamamen o siteye sanırım :1: :1:

Back