Yurtdisindakiler icin KK kart icin bir czm ltfen

Emine

Guru
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2007
1.598
13
318
48
ilk önce bu KK kart cikmasina cok sevindim , bunu düsünüp ve uygulayanlari tebrik ederim
benim asil sorunum ben yurtdisinda yasiyorum ve avusturya vatandasiyim, benim türkiyede sabit bir adresim malesef yok.
belkide benim durumumda olan bir cok arkadasimiz vardir
düsümdüm ve Kazen abimize sorayim dedim ,
bizler icin bu KK kart verilme imkani yokmu ?
türkiyedeki imkanlardan yararlanamiycagimizi biliyorum ama yinede KK karta sahip olmayi isterdim o haklara sahip olmasamda elimde kartim olamazmi ?
ücreti neyse euro olarak buradan öderiz...
böyle bir sey olurmu ? ozaman bizlerde mahrum kalmazdik :gitme: en azindan kartimiz olurduturkbayragi
beni bu konuda biraz aydinlatirsaniz sevinirim

emine arkadasimiza kesinlikle katiliyorum.neden yurt disinda olanlar kart sahibi olamiyor anlamiyorum.böyle de sorun yok ama bizim icinde imkan olsaydi valla süper olurdu.ben simdi bes bucuk haftaligina türkiye.ye geliyorum,türkiye den siparis versem olmazmi bu bes hafta icinde elime gecmezmi.

bende geliyorum türkiyeye ama bir yerde kalmiycaz ki biz , biraz ankarada biraz trabzonda birazda konya ve antalya da izinimizi gecirmeyi düsünüyoruz , orada oldugum sürede bu olurmu sila66 arkadasima bende katiliyorum , ama ben kimin adresini vercem yada nasil olacak imkan varmi bunlara ???

Emine belki TC kimlik numarasında bir sıkıntı olabilir. Forma bu bilgiyide giriyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…