Yurtdisindaki akrabamı nasıl bulabilirim?

irosipok

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2023
184
27
20
Merhaba. Dedem vefat etmeden önce bana Danimarka Kopenhag da Hans jørgensen diye bir oğlu olduğunu sanırım iki üç yaşında iken onu terk edip Türkiye'ye gelip anneannemle evlendiğini söylemişti ben onu bulmak istiyorum bildiğiniz ilan falan verebilecegim bir yer var mı merak ediyorum ve bulmak istiyorum

Cok klasik bir isim ve soyisim.

Genelde tam tersi olan bir arama programi var. Cocuklar Anne/babalarini ariyor genelde.
Ve arayan kisiler danimarkaya evlatlik olan kisiler genelde.

Onun disinda Facebook grubunda aratabilirsin.
Su grup cikti karsima

Dedigim program sunucusuda yazmis gruba

Merhaba. Dedem vefat etmeden önce bana Danimarka Kopenhag da Hans jørgensen diye bir oğlu olduğunu sanırım iki üç yaşında iken onu terk edip Türkiye'ye gelip anneannemle evlendiğini söylemişti ben onu bulmak istiyorum bildiğiniz ilan falan verebilecegim bir yer var mı merak ediyorum ve bulmak istiyorum
Özellikle o harfini yazış şeklinizden dolayı bu ismi copy paste yaptığınızı ve saçmaladığınızı böyle bir şeyin yaşanmadığını düşünüyorum geçmiş konulardaki hastalıklı hareketlerinizi göz önüne alırsak canınız sıkılmış gibi

Özellikle o harfini yazış şeklinizden dolayı bu ismi copy paste yaptığınızı ve saçmaladığınızı böyle bir şeyin yaşanmadığını düşünüyorum geçmiş konulardaki hastalıklı hareketlerinizi göz önüne alırsak canınız sıkılmış gibi
Bende ciddi ciddi yazdim he. Hic bakamadim eski konulara

? Öncelikle bence sen yazıs şeklini düzelt gecmisteki konularım ile bunun ne alakasi var tabi ki de facebook Instagram google tıktok arastirabilecegim her yerden araştırdım ve aynı isimde olan aynı yerde yaşayan birkaç insana sordum ve harfin nasıl yazildigini biliyorum

Cok klasik bir isim ve soyisim.

Genelde tam tersi olan bir arama programi var. Cocuklar Anne/babalarini ariyor genelde.
Ve arayan kisiler danimarkaya evlatlik olan kisiler genelde.

Onun disinda Facebook grubunda aratabilirsin.
Su grup cikti karsima

Dedigim program sunucusuda yazmis gruba
Teşekkür ederim deneyeyim

Konsolosluğa müracaat et

Arkadaşın attığı gruba yazdım onay bekliyor inşallah bir şey cikar

? Öncelikle bence sen yazıs şeklini düzelt gecmisteki konularım ile bunun ne alakasi var tabi ki de facebook Instagram google tıktok arastirabilecegim her yerden araştırdım ve aynı isimde olan aynı yerde yaşayan birkaç insana sordum ve harfin nasıl yazildigini biliyorum
Bir kaç insana sormana gerek bile yoktu ismi yazdığın an orijinali çıkıyor zaten geçmişteki konularınla alakasını ben kurdum sonuçta kendi yorumlarımızı yapıyoruz olmayan bir şeyin var olduğunu gerçek hayatta iddia edip birinin hayatına sebep olacak reddeye getirmişsiniz insanları ve bunu sözde sevdiğiniz birine yapmışsınız bize neden yapmayasınız ki bu benim kişisel görüşüm

Böyle bir şeyin gerçek olduğunu düşünsek bile bulup napacan onu anlamadım ben. Kimseye amcası/dayısı danimarka vatandaşı diye vatandaşlık vermiyolar. Hayır babasıyla buluşturcam desen o da vefat etmiş :işsiz:

Bir kaç insana sormana gerek bile yoktu ismi yazdığın an orijinali çıkıyor zaten geçmişteki konularınla alakasını ben kurdum sonuçta kendi yorumlarımızı yapıyoruz olmayan bir şeyin var olduğunu gerçek hayatta iddia edip birinin hayatına sebep olacak reddeye getirmişsiniz insanları ve bunu sözde sevdiğiniz birine yapmışsınız bize neden yapmayasınız ki bu benim kişisel görüşüm
Benim konum benim hakkımda ya da gelececeğim hakkında ne düşündüğün mü sence? Ayrıca neyin orijinali cıkıyor yazınca aynı isimdeki insanlara o olup olmadığını soruyorum ve ismi yazdıgım an orijinalinin ciktigini dusunuyor isen neden ismi dogru yazmama sasiriyorsun?

Bulup napacan onu anlamadım ben. Kimseye amcası/dayısı danimarka vatandaşı diye vatandaşlık vermiyolar. Hayır babasıyla buluşturcam desen o da vefat etmiş :işsiz: babanlar kardeşini bulmak istiyo desem onlar değil sen uğraşıyosun ilginç
vatandaslik almaya calismiyorum zaten danimarkada dayim var diye niye vatandaslik versinler annemin öz kardeşi oluyor annem merak ediyor ve sonuc olarak bende merak ediyorum sonuç olarak bi kan bağım var tanısmak istiyorum dedemin hiçbir zaman umrunda olmamıs zaten ölmeden öncce özledin mi falan dedim hayir hiç özlemedim dedi

Bende aynısını düşündüm. Pek geçmedi bana da bu konu

Bulsan da adam sana cevap vermez hele akrabam vs diye bağrını açmaz. Ayrıca Hans buranın Ali ismi gibi.

Bulsan da adam sana cevap vermez hele akrabam vs diye bağrını açmaz. Ayrıca Hans buranın Ali ismi gibi.
Şahsen bende öyle düşünüyorum sonuçta onu terk edip annemlere babalik yapmış ama yine de merak ediyoruz napıyor ne ediyor yaşıyor mu

X