- 22 Ağustos 2019
- 1.741
- 4.606
- Konu Sahibi Saricivcivim1
Mrb arkadaşlar pariste yaşayanlar yardım edin lütfen üç aydır burdayım benim gibi yanliz olanlar burda dertleselim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
paris nasıl bır yer guzel mı :)Mrb arkadaşlar pariste yaşayanlar yardım edin lütfen üç aydır burdayım benim gibi yanliz olanlar burda dertleselim
paris nasıl bır yer guzel mı :)
keske dunya da guzel yerlerde yasayan ınsanlar bır topık acsa orda gezerken vıdeolar anlık resımler falan paylassalar bızde burdan ızlesek :)
Emin ol hic guzel degil ha guzellikleri var tabi oda bir sureden sonra başlar suan benim oturumum yok turkiyeye gidemiyorum ailem orda babadan yoksun iki kardes ve cefakar bir anne ilk gelenler için sabir gerek sonradan alışıyonparis nasıl bır yer guzel mı :)
keske dunya da guzel yerlerde yasayan ınsanlar bır topık acsa orda gezerken vıdeolar anlık resımler falan paylassalar bızde burdan ızlesek :)
Buyur gel beklerim sevinirim valla arkadasim olur belkiParis’te olanlar değilde Paris’te olmak isteyenler olarak buradayız ne yalnızlığı yahu tadını çıkarın
Gezmek için güzel olabailir ama yasam için katılmıyorum buyrun gelin yaşayın işteBen Paris'i cok begenmistim. Hele Sacre Coure tepesi cook guzeldi. Tekne turuyla gezerken gordugum saraylar,muzeler masal gibiydi.
Cok sanslisiniz.
En sevdigim sehirlerden biridir Paris,Floransa'dan sonra
Ben yurtdisindayken Tr'yi,Trdeyken de ordaki bazi seyleri ozluyorum acikcasi.Gezmek için güzel olabailir ama yasam için katılmıyorum buyrun gelin yaşayın işte
ay bunun frankfurt kapisini da yapalim :))Mrb arkadaşlar pariste yaşayanlar yardım edin lütfen üç aydır burdayım benim gibi yanliz olanlar burda dertleselim
Mrb canım sendemi paristesinBen yurtdisindayken Tr'yi,Trdeyken de ordaki bazi seyleri ozluyorum acikcasi.
Hic bir yer mukemmel degil,mutlu olmaya calismaliyiz galiba
Yok canim degilim.Olsaydim gorusurduk belkiMrb canım sendemi paristesin
Cok isterdim vallahiYok canim degilim.Olsaydim gorusurduk belki