pourqua Hosgeldin dünyama... Kayıtlı Üye 14 Şubat 2011 4.690 7 2 Mart 2011 Konu Sahibi pourqua #1 yurtdisinda yasayan var mi kizlar aranizda
O ozlemes Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Ekim 2010 85 0 2 Mart 2011 Konu Sahibi pourqua #2 pourqua .!.: yurtdisinda yasayan var mi kizlar aranizda Genişletmek için tıkla... ben variiiim selam ozlem ben italyada yasiyorum bizim bi topigimz var istersen katilabilirisn yurtdisinda yasayanlar senin adin ne nerdensin
pourqua .!.: yurtdisinda yasayan var mi kizlar aranizda Genişletmek için tıkla... ben variiiim selam ozlem ben italyada yasiyorum bizim bi topigimz var istersen katilabilirisn yurtdisinda yasayanlar senin adin ne nerdensin
pourqua Hosgeldin dünyama... Kayıtlı Üye 14 Şubat 2011 4.690 7 2 Mart 2011 Konu Sahibi pourqua #3 ozlemes .!.: ben variiiim selam ozlem ben italyada yasiyorum bizim bi topigimz var istersen katilabilirisn yurtdisinda yasayanlar senin adin ne nerdensin Genişletmek için tıkla... meraba cnm bende ozlem hatta sen ozlem diyince ana benim adimi nerden bilio dedimbende isvicreden
ozlemes .!.: ben variiiim selam ozlem ben italyada yasiyorum bizim bi topigimz var istersen katilabilirisn yurtdisinda yasayanlar senin adin ne nerdensin Genişletmek için tıkla... meraba cnm bende ozlem hatta sen ozlem diyince ana benim adimi nerden bilio dedimbende isvicreden
O ozlemes Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Ekim 2010 85 0 3 Mart 2011 Konu Sahibi pourqua #4 pourqua .!.: meraba cnm bende ozlem hatta sen ozlem diyince ana benim adimi nerden bilio dedimbende isvicreden Genişletmek için tıkla... ayy olemi ne guzel adasiz,,biraz kendinden bahsedermisin??ben 29 yasindayim 4 yildir italya dayim evlendim geldim denizliliyim
pourqua .!.: meraba cnm bende ozlem hatta sen ozlem diyince ana benim adimi nerden bilio dedimbende isvicreden Genişletmek için tıkla... ayy olemi ne guzel adasiz,,biraz kendinden bahsedermisin??ben 29 yasindayim 4 yildir italya dayim evlendim geldim denizliliyim
Amonra Guru Kayıtlı Üye 11 Şubat 2008 13.347 317 3 Mart 2011 Konu Sahibi pourqua #5 konunuzun içeriği gebelikle alakalı olmadığından ilgili başlığa taşınmıştır konu açarken biraz özen lütfen...
konunuzun içeriği gebelikle alakalı olmadığından ilgili başlığa taşınmıştır konu açarken biraz özen lütfen...
karanfilcicegi adi yok ama kendisi var Kayıtlı Üye 6 Nisan 2010 1.622 163 7 Mart 2011 Konu Sahibi pourqua #6 ben yurtdisindanim.. belcikadan