Yurtdışında yaşayan Türkiye'ye gelecek olan bi arkadaş varsa bana yardımcı olabilir mi🌸

CocoChanelmademoiselle

Bi kızı bi oğlu varmış 👩‍👧‍👦🥰🙏🏻
Pro Üye
Anneler Kulübü
22 Haziran 2016
12.668
57.649
Merhaba herkese.otizm tanısı almış 4 yaşında bi kızım var.2 senedir çok ciddi savaşlar veriyoruz ama yolumuz hala uzun devam ediyor.doktorumuz kızım için Badybio PC isimli bi vitamin verdi.türkiyede çok pahalı ne yazıkki.bir büyük şişesi 7500 lira.yurtdışında bu ürünün daha düşük fiyatlarda satıldığını öğrendim.gümrük sorunları nedeniyle internet üzerinden güvenip sipariş veremedim.yurtdışında yaşayan hiç bir eşim dostum akrabam yok.arkadaşlar yurtdışında yaşayıp sık sık Türkiye'ye gelip giden birileri yada bi yakınınız var mı.bana yardımcı olabilir misiniz.ben internet üzerinden yaşadığı şehre adrese sipariş ederim.ödemesini sipariş geçerken yapıcam kargo ücreti hiçbi ödeme yapmayacak.yeter ki gelirken bu ürünü bizim için bavuluna koyup getirebilsin. almanya Amerika Avustralya Avusturya Hollanda'da yaşayan varsa nolur bana ulaşın çok ihtiyacımız var.teşekkür ederim şimdiden 🙏

Son düzenleme:
Merhaba herkese.otizm tanısı almış 4 yaşında bi kızım var.2 senedir çok ciddi savaşlar veriyoruz ama yolumuz hala uzun devam ediyor.doktorumuz kızım için Badybio PC isimli bi vitamin verdi.türkiyede çok pahalı ne yazıkki.bir büyük şişesi 7500 lira.yurtdışında bu ürünün daha düşük fiyatlarda satıldığını öğrendim.gümrük sorunları nedeniyle internet üzerinden güvenip sipariş veremedim.yurtdışında yaşayan hiç bir eşim dostum akrabam yok.arkadaşlar yurtdışında yaşayıp sık sık Türkiye'ye gelip giden birileri yada bi yakınınız var mı.bana yardımcı olabilir misiniz.orda bu bahsettiğim ürünün ücreti ne kadarsa ben hesabına gönderirim hemen.yeter ki gelirken bu ürünü bizim için temin edebilsin.çok ihtiyacımız var.teşekkür ederim şimdiden 🙏
Allah yardımciniz olsun.Karqoyla gelme imkanı yokmu?

Merhaba ben yurt dışındayım yardımcı olabilirsem seve seve yaparım . Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah
Çok teşekkür ederim yakın zamanda Türkiye'ye gelicek misiniz.bulunduğunuz şehirde eczanede ne kadar bilmiyorum ama Türkiye'den ucuzdur.ben ücreti hesabınıza gönderirim gelirken bavulunuza koysanız yeter.türkiyeye gelince karşı ödemeli kargolarsınız.çok duacınız olurum

Çok teşekkür ederim yakın zamanda Türkiye'ye gelicek misiniz.bulunduğunuz şehirde eczanede ne kadar bilmiyorum ama Türkiye'den ucuzdur.ben ücreti hesabınıza gönderirim gelirken bavulunuza koysanız yeter.türkiyeye gelince karşı ödemeli kargolarsınız.çok duacınız olurum
Türkiye’ye iki uç ay sonra geleceğim ama ilac küçük ve fazla büyük degil ise PTT aracılığı ile de gönderebilirim hiç sorun degil içeriğini sormuyorlar zaten

Türkiye’ye iki uç ay sonra geleceğim ama ilac küçük ve fazla büyük degil ise PTT aracılığı ile de gönderebilirim hiç sorun degil içeriğini sormuyorlar zaten
2 büyük şişe alacağım.inşallah dediğiniz gibi bişey mümkündür el koymazlarsa olur tabiki çok mutlu olurum

Nerde kalıyorsunuz?mesela ben alırım Türkiye'den..ama karqoyla göndermek olursa
İspartadayım ben.türkiyede çok pahalı 7500 TL büyük şişesi.yurtdışında daha ucuz.kusura bakmayın anlayamadım Türkiye'den alınabiliyor mu.benim arkadaşım almıştı amazondan gümrük vermedi

İspartadayım ben.türkiyede çok pahalı 7500 TL büyük şişesi.yurtdışında daha ucuz.kusura bakmayın anlayamadım Türkiye'den alınabiliyor mu.benim arkadaşım almıştı amazondan gümrük vermedi
Yaaa canım şimdi anladım..Bak sana acil lazım.Facebokda bir hesap var..orda elan olarak yaz..ben kaç defa öyle gonderdim

Eklentiler

• Screenshot_2022-09-02-14-50-24-99_a23b203fd3aafc6dcb84e438dda678b6.jpg
    Screenshot_2022-09-02-14-50-24-99_a23b203fd3aafc6dcb84e438dda678b6.jpg
    80,4 KB · Görüntüleme: 211
Sanmıyorum ben burda gerekirse havluya falan sararım iyice icini açma gibi bir sey yapamazlar
Şimdi aradım arkadaşı sordum gıda takviyeleri yasakmış geldiği anda gümrüğe düşüyormuş 1000 lira falan vergi istiyorlarmış :KK43: ancak yurtdışından gelen biri bavuluna koyup getirebilirse öyle olur.çok sağolun yinede eksik olmayın 🌸

X