Yurtdışında tüp bebek yaptıranlar

buzmavisi23

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2024
28
4
21
Selam kızlar,

Yurtdışında (Hollanda, Belçika, Almanya) tüp bebek yaptıran varmı? Süreç nasıl ilerliyor ve memnun musunuz?
Hollandada yaşıyorum önerilerinizi bekliyorum

Memnun kaldinmi?
evet memnun kaldım ilgisi alakası doktorun insani positiv etkiliyor babacan bi doktor ARET KAMAR sorularımı hep sorabildim ilgilendi çekip gitmedi baska doktorlar gibi.. bana 4 tane embriyo transfer etiler positivdim 1 keseyken ikinci kese ciddi tek sorun gecen hafta 7.4 ...keselerde BEBEKleri göremedik 8.4 haftadayım bugun kontrolum var tekrar bakacaz hcg yavaş ilerliyor 32000 nde belki de sonlandiricaz bu gebeliği .... ama yinede pes etmecem .. tekrar gidicem ekime kadar kilo vericem ondan sonra yeniden santimi denicem kilo fazla ondan olmamış olabilir diye düşünüyorum

evet memnun kaldım ilgisi alakası doktorun insani positiv etkiliyor babacan bi doktor ARET KAMAR sorularımı hep sorabildim ilgilendi çekip gitmedi baska doktorlar gibi.. bana 4 tane embriyo transfer etiler positivdim 1 keseyken ikinci kese ciddi tek sorun gecen hafta 7.4 ...keselerde BEBEKleri göremedik 8.4 haftadayım bugun kontrolum var tekrar bakacaz hcg yavaş ilerliyor 32000 nde belki de sonlandiricaz bu gebeliği .... ama yinede pes etmecem .. tekrar gidicem ekime kadar kilo vericem ondan sonra yeniden santimi denicem kilo fazla ondan olmamış olabilir diye düşünüyorum
Cok gecmis olsun insallah hersey yolunda gider🤲🏻
Tabiki pes etmemelisin bende burda yaptirmak istemiyom tekrar. Sisli memorialde randevum var haftaya

Cok gecmis olsun insallah hersey yolunda gider🤲🏻
Tabiki pes etmemelisin bende burda yaptirmak istemiyom tekrar. Sisli memorialde randevum var haftaya
guvendiniz yerde yaptırın bana annem çok Aret kamara git dedi seda sayada görüyordu sonra youtubeda videolarını dinliye dinliye dedimki bu olmalı gerçekten icim rahattı iyiki gitmişim mesela olumsuz oldu ama kötülemiyorum doktorum elinden geleni yaptı .. artık kilo verip önümüzdeki tedavilere bakıcaz

Merhaba, ben hollandada yaptırıyorum şuan. Hastane ve süreçten memnunum. Tabi öncesi 6 aşılama zorunluluğu saçmaydı. Hiçbir işlemde anestezi vermiyorlar bu biraz zorluydu. Onun dışında ilaçların kolayca hemen elime verilmesi ve ilgi alaka , süreç takibinden memnun kaldım. Ama aşılama sürecinde çok saçmaydı keşke o süreci hiç yaşamasaydım.

X