Yurtdisinda Hamilelik

Hiç geldin mi diye sorsana? Esim hiç sevmiyor Oray'ı kısmette olmadı hiç o taraflar benim olduğum yerde turk hiç yok denecek kadar az e tabi benim hiç turk arkadasım Da yok zaten :halay:

Hiç geldin mi diye sorsana? Esim hiç sevmiyor Oray'ı kısmette olmadı hiç o taraflar benim olduğum yerde turk hiç yok denecek kadar az e tabi benim hiç turk arkadasım Da yok zaten :halay:
Ay cnm ya üzüldüm bizim burda Türk çok ama Londrada daha çok var her offumuzda londradayız biz valla

Ahh Ahhh orda Türk yemekleri ekmek kebap boldur ben sanırım 5 aydır Türk ekmeği yemedim :KK12: herşeye hasretim burda uzak Türk marketleri. Ve birde burdaki Türk'ler aşırı dedikodu var inanılmaz bende hiç görüşmem herkes yarış içinde....

Ahh Ahhh orda Türk yemekleri ekmek kebap boldur ben sanırım 5 aydır Türk ekmeği yemedim :KK12: herşeye hasretim burda uzak Türk marketleri. Ve birde burdaki Türk'ler aşırı dedikodu var inanılmaz bende hiç görüşmem herkes yarış içinde....
Türk yemeğini cnm evde yapıyoruz biz hep ama grays te iki Türk shopu bir tanede Türk restoran var burası çok güzel BN çok seviyorum her hafta Londra'da olduğumuz içinde çoğu şeyi ordan alıyoruz alamasakta yanımızda var shoplar çok şükür keşke bu taraflarda olsaydın eşinin iş yerimi orda

Evet evimiz işimiz burda keşke orda olaydım ahh ahh. 4 gün önce Türk domatesi aşerdim avucumu yaladım çok ağlamıştım :KK17:

Bende yurtdışında yaşıyorum ve hani diyorlar ya imkanlar çok güzel yurtdışında diye yüzlerine bakıp birde bana sorun diyesim geliyor düşük yaşadım ve doktorların ihmali yüzünden aynı durumu yaşayan o kadar insan kucağına yavrusunu alırken ben boş karnıma dokunup keşke diyorum keşke..ve hala bi ümit doktor doktor geziyorum hepside aynı şekilde yaklaşıyor iki tüp kan alttan muayene iyisin hamile kal gel ne ilaç ne de bi tavsiye veriyorlar serum iğne ilaç hiçbişey vermiyorlar ya bazen hak veriyorum bunlar öyle yetişmiş biz alışmışız hemen ilaçla tedavi uygulamaya ama diyorum ya ben sizden değilim siz gibi yetişmedim gelde anlat işte okumadığım yapmadığım şey kalmadı ama olmuyor işte olmuyor birde olsa gel burda doğur yetiştir tek başına dieceksiniz ee dön o zaman buraya haklısınız ama eşim burda çalışıyor ve işi güzel Türkiye'deki bakımdan çok çekicektik işte napalım kader kısmet diyorum ama bu konuda türkiyeye geçebileceklerini sanmıyorum burdaki doktorlar başarısız net✋✋

Turkiyede ki sevgili anne adaylari :)

O kadar sanslisiniz ki :) Su konulari okudukca icim geciyor valla, yok kesesiydi, kalp atisiydi, hcg degerleriydi bilmem ne. Malesef benim gibi ingilterede olanlar bilir bunlar neredeyse hic bahsedilmeyen konular.
6 + 1 haftaligim ve sadece evde yaptigim testler sonucunda hamile olduguma inaniyorum.

Doktora gittim persembe gunu, kadina kan testi falan yaptirmak istiyorum dedim heyecanli heyecanli, donup demez mi yok evde yaptiklarin doktor onayli, 99.99% gercek oldugu icin biz yaptirmiyoruz.
E ne zaman kesesini gorecem dedim, saskin saskin bakip, ilk ultrasonun 12ci haftada oluyor dedi. Birde 20 haftalikta cinsiyetini ogrenebilirsin dedi. Saskin saskin bakma sirasi bendeydi tabi.

Yani hem cooook mutlu ve heyecanliyim, hemde hevesim kursagimda kaldi gibi bisey. Bi form doldurup basindan savdu doktor, bunu resepsiyona ver 2 hafta icinde ebe sana randevu verir, doguma kadar o senle ilgilenir. son 3/4 hafta biz ilgileniriz diyip gecti.

Tabi bebis ne durumda, Allah korusun dis gebelik veya baska komplikasyonlar varmi yok mu bakan ilgilenen yok. Sinirlerim bozuk valla :KK43: Demem o ki, o arada sikayet ettiginiz doktorlar burdakilere 1000 basar, kiymetini bilin.

Ha ozele git diyenler vardir ama maddi olarak hepimizin rahatlikla basvurabilecegi bir secenek degil bu :)

Sizden kucuk bi ricam, icim icimi yiyor, nolur dua edin bebegimde herhangi bir anormallik olmasin ve Rabbim hepimizin yavrusunu saglikli bir sekilde kucagimiza almayi nasip eder.

Merhaba canım Bende aynı durumdayım Amerikada yaşıyorm burda da 10 hafta olmadan kabul etmiyorlar hastaneye. Bende bi heycanla arayp randevu istedim ama vermediler. Burda da testlere çok güveniyorlar. Artk sabırla bekliyorum inşaAllah bi sıkıntı yoktur diye. Bende burda sürekli yazılanları okuyorum. Ama bence bi yandan da iyi oluyo çünkü çoğu anne yazıyor kalp atışı duyulmadı down sendromu o kadar çok erkenden yanlış teşhisler konup annelerimizi üzüyorlar ki bende vardır bi hayr diyip sabrediyorum artık. Birde bence bizim icin diger dezavantaj yani ordada oyle mi bilmiyorum ama canimizn cektigi bazi seyleri bulmak imkansiz Bakalimm neler olacak

Merhaba canım Bende aynı durumdayım Amerikada yaşıyorm burda da 10 hafta olmadan kabul etmiyorlar hastaneye. Bende bi heycanla arayp randevu istedim ama vermediler. Burda da testlere çok güveniyorlar. Artk sabırla bekliyorum inşaAllah bi sıkıntı yoktur diye. Bende burda sürekli yazılanları okuyorum. Ama bence bi yandan da iyi oluyo çünkü çoğu anne yazıyor kalp atışı duyulmadı down sendromu o kadar çok erkenden yanlış teşhisler konup annelerimizi üzüyorlar ki bende vardır bi hayr diyip sabrediyorum artık. Birde bence bizim icin diger dezavantaj yani ordada oyle mi bilmiyorum ama canimizn cektigi bazi seyleri bulmak imkansiz Bakalimm neler olacak
evet ultrason burda bir buyuk olay bu konuda turkiye cok cok ileri,,,ve can cekme olayi ruyamda beyaz incir gordummlakin nerde incir buldukta beyazi kaldi ne yapalim saglik olsun

Back
X