K kanadalim Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 3 Haziran 2015 31 4 32 3 Haziran 2015 Konu Sahibi kanadalim #1 Arkadaslar dil okulu icin ingiltereye veya kanadaya gitme ihtimalim var. Sir agda ve kartus agda makinem var ve kendim halledebiliyorum agda olayini. Yurtdisinda kartus ve sir agda satiliyor mu bileniniz var mi acaba???
Arkadaslar dil okulu icin ingiltereye veya kanadaya gitme ihtimalim var. Sir agda ve kartus agda makinem var ve kendim halledebiliyorum agda olayini. Yurtdisinda kartus ve sir agda satiliyor mu bileniniz var mi acaba???
Sevgilipitircik Popüler Üye Kayıtlı Üye 12 Ağustos 2014 3.880 5.273 30 3 Haziran 2015 Konu Sahibi kanadalim #2 Fazladan alın bir kaç kutu , ne olur ne olmaz ecnebi memleketinde varsa da pahalıdır şimdi
D damdan Nirvana Kayıtlı Üye 22 Mart 2012 26.998 62.927 3 Haziran 2015 Konu Sahibi kanadalim #3 Kaç ay gideceksiniz ki Olmasa ne olur yani biraz uzar ya da oradakiler ne kullanıyorsa siz de ondan kullanırsınız Ağda bantları ithal bir ara onlardan vardır Bir de makinasını taşıyacaksınız kartuşunu da taşırsınız tabii yıllarca kalmayacaksanız
Kaç ay gideceksiniz ki Olmasa ne olur yani biraz uzar ya da oradakiler ne kullanıyorsa siz de ondan kullanırsınız Ağda bantları ithal bir ara onlardan vardır Bir de makinasını taşıyacaksınız kartuşunu da taşırsınız tabii yıllarca kalmayacaksanız
K kanadalim Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 3 Haziran 2015 31 4 32 3 Haziran 2015 Konu Sahibi kanadalim #4 damdan .!.: Kaç ay gideceksiniz ki Olmasa ne olur yani biraz uzar ya da oradakiler ne kullanıyorsa siz de ondan kullanırsınız Ağda bantları ithal bir ara onlardan vardır Bir de makinasını taşıyacaksınız kartuşunu da taşırsınız tabii yıllarca kalmayacaksanız Genişletmek için tıkla...
damdan .!.: Kaç ay gideceksiniz ki Olmasa ne olur yani biraz uzar ya da oradakiler ne kullanıyorsa siz de ondan kullanırsınız Ağda bantları ithal bir ara onlardan vardır Bir de makinasını taşıyacaksınız kartuşunu da taşırsınız tabii yıllarca kalmayacaksanız Genişletmek için tıkla...
K kanadalim Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 3 Haziran 2015 31 4 32 3 Haziran 2015 Konu Sahibi kanadalim #5 4 ay da 'biraz' uzicani sanmiyorum. Var mi iste hic bisey kullanmiyo da olabilirler tuysuzler sonucta. Yoksa yanimda gotururum zaten.
4 ay da 'biraz' uzicani sanmiyorum. Var mi iste hic bisey kullanmiyo da olabilirler tuysuzler sonucta. Yoksa yanimda gotururum zaten.
K kanadalim Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 3 Haziran 2015 31 4 32 4 Haziran 2015 Konu Sahibi kanadalim #6 4 ay kalicam. Bilginiz var mi diye soriyim dedim iste ona gore goturcem yanimda agda.