Yurtdisina esya gonderimi

Milana22

Nirvana
Kayıtlı Üye
27 Mart 2017
16.160
65.343
598
Herkese iyi haftasonlari
Ozellikle yurtdisinda bulunan arkadaslar bilginiz varsa paylasir misiniz?
Avrupaya mobilya , ev esyasi vs gonderimi icin fiyatlar ne kadar olur?
Ornegin tv , kiyafet , bir iki parca kucuk mutfak aleti gondermem gerekecek
Bana ne kadara mal olur?
Ayrica nelere dikkat etmek gerekir , ucak kargosu mu iyidir kara nakliyati mi?
Esyalara zarar gelir mi? Vereceginiz her bilgi isime yarar cunku gercekten hicbir bilgim yok bu konuda
Googleda arastirdim ama karsima sadece sirketler cikiyor hic bu konuda yorum yapan birine rastlamadim
Tesekkurler simdiden

Son düzenleme:
böyle şeyleri yorumla fiyatlandıramazsınız zaten. o şirketleri arayıp fiyat almanız lazım. avrupa diyorsunuz koskoca kıta, ülkeden ülkeye fiyat farkeder.

böyle şeyleri yorumla fiyatlandıramazsınız zaten. o şirketleri arayıp fiyat almanız lazım. avrupa diyorsunuz koskoca kıta, ülkeden ülkeye fiyat farkeder.
Mutlaka fark eder :)
Aslinda sadece fiyat degil istedigim konuyu duzenliyim , deneyim ogrenmek istiyorum , nelere dikkat etmek lazim , fiyatlar asagi yukari nedir , hangi sirket iyidir vs vs

Kendiniz icin mi dusunuyorsunuz? Ben yurtdisina tasinma asamasindayim ve o kadar arastirma sonucu esyalari buradan yollamanin degmeyecegine karar verdim. Tabii benim transatlantik ucusla gidecegim bir ulke mutlaka avrupadan daha pahalidir. Ben esyalarimi satiyorum sirayla, burada satip orada alacagim.

Tavsiyem gemi ile nakliyat yapan sirketleri arastirin ulke musaitse gemi ile nakliyata. Daha uzun sureli ama daha uygun fiyatli oluyor.

Kendiniz icin mi dusunuyorsunuz? Ben yurtdisina tasinma asamasindayim ve o kadar arastirma sonucu esyalari buradan yollamanin degmeyecegine karar verdim. Tabii benim transatlantik ucusla gidecegim bir ulke mutlaka avrupadan daha pahalidir. Ben esyalarimi satiyorum sirayla, burada satip orada alacagim.

Tavsiyem gemi ile nakliyat yapan sirketleri arastirin ulke musaitse gemi ile nakliyata. Daha uzun sureli ama daha uygun fiyatli oluyor.
Ay super tam aradigim cevap
Evet kendim icin , avrupada yakin bir ulke aslinda
Aklima hic deniz yolu gelmemisti onu arastiriyim daha mantikli olabilir
Esimde burda satip ordan alma taraftari
Ama bazi seylerden vazgecemiyorum daha taksitini odedigim seyler var
Buyuk mobilyalari bende saticam ama kahve makinasi , cocuklarin oyuncaklari , kitaplarim , tv ve birkac kucuk mutfak aleti goturmek istiyorum

Nereye gondereceksiniz bilmiyorum ama kiyafetlerinizi alin cikin derim.
Semeriyle seksene geliyor.
DHL iki kitabi 89 liraya getiriyor ordan tutun hesabi.
Ben evlenirken esyalarimi sebze meyve ihrac eden bir firmayla el altindan gondermistik, adamlar garanti vermedi zaten kirilabilur vs diye.
Oyle boyle esyalarim ( kahve mak tabak canak) geldi kimisi kirilmisti ama simdiki aklim olsa herseyi Turkiyede birakirdim.
Yurtdisinda caydanlik ve cezve bulmak zor- Almanya/ Avusturya disinda- diger herseyinizi alirsiniz gittiginiz yerden.

Ay super tam aradigim cevap
Evet kendim icin , avrupada yakin bir ulke aslinda
Aklima hic deniz yolu gelmemisti onu arastiriyim daha mantikli olabilir
Esimde burda satip ordan alma taraftari
Ama bazi seylerden vazgecemiyorum daha taksitini odedigim seyler var
Buyuk mobilyalari bende saticam ama kahve makinasi , cocuklarin oyuncaklari , kitaplarim , tv ve birkac kucuk mutfak aleti goturmek istiyorum

Çocuk olunca farklı olur tabii ama bence kitaplarınızı varsa ailenize bırakın, ben o şekilde yapıyorum. Çocukların oyuncakları hariç her şeyi oradan alırsınız bilmiyorum voltaj problemi var mı sizin gideceğiniz yerde ama elektronik alet götürmek riskli diye düşünüyorum.

Ben evlenirken esyalarimi sebze meyve ihrac eden bir firmayla el altindan gondermistik, adamlar garanti vermedi zaten kirilabilur vs diye.
Oyle boyle esyalarim ( kahve mak tabak canak) geldi kimisi kirilmisti ama simdiki aklim olsa herseyi Turkiyede birakirdim.
Yurtdisinda caydanlik ve cezve bulmak zor- Almanya/ Avusturya disinda- diger herseyinizi alirsiniz gittiginiz yerden.
Esimde sizin gibi dusunuyor
Ben vazgecemiyorum bazi seylerden sanirim
Once bi gidip fiyat arastirmasi yapicaz , esyalar ne kadar bi bakip sonra nakliye fiyati alicaz , en mantiklisi bu sanirim

Ben de sadece bakır cezve ve ikili Türk kahvesi fincanı koyacağım bavula :)

Çocuk olunca farklı olur tabii ama bence kitaplarınızı varsa ailenize bırakın, ben o şekilde yapıyorum. Çocukların oyuncakları hariç her şeyi oradan alırsınız bilmiyorum voltaj problemi var mı sizin gideceğiniz yerde ama elektronik alet götürmek riskli diye düşünüyorum.
Aaa dogru soyluyorsunuz voltaji da arastirmak lazim
Cok fazla kitabim var :( anneme de birakamam o kadar cok kitabi
Sanirim en degerlileri goturup geri kalani kutuphaneye bagislayacagim
Oyuncaklari da ayiklayip en sevdiklerini goturecegim

Hiç gereği yok bence. Ne lazımsa oradan alsınlar. Yurtdışında yaşıyorum geçen ailem ptt ile 5 kg eşya gönderdi 150 TL. Diğer kargo şirketleri 2 katı. Uçak ve gemi kargosu gibi şeylerin de ucuz olacağını sanmyorum zamanında çok araştırdım. A

Hiç gereği yok bence. Ne lazımsa oradan alsınlar. Yurtdışında yaşıyorum geçen ailem ptt ile 5 kg eşya gönderdi 150 TL. Diğer kargo şirketleri 2 katı. Uçak ve gemi kargosu gibi şeylerin de ucuz olacağını sanmyorum zamanında çok araştırdım. A
Bi fiyat arastirmasi yapacagim , eger ordan almak tasimaktan ucuzsa ordan alicaz , tesekkurler cevap icin

Lojistik sirketleri var bu is icin.. bizim arkadaslar goturmuslerdi.. onlarin mobilyayi baskasi odemisti o yuzden nakliye parasi verdiler sade. 1500-2000 avro arasiydi. Tabi bi tir dolusuydu tum ev esyalari vardi icindr. Bi kac biseyi unutmuslar koymayi sonradan alacaklardi.. kirilma vs olmamis

Back