• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yurtdışına Doğuma Giden Var mı?

evet inşallah

Merhaba🥰
evet ya ben tek başıma gitmeye cesaretliyim ayda 2-3 kez abd gidip gelıyorum sanırım buyüzden biraz cesaretim var eşim de gelebilir vizelerimiz var 🥰 Henüz hamile değilim buarada 😂 planlar hızla ilerliyor belki varsa hikayesi birilerinin diye dinlemek istedim ❤️🥰 çook teşekkür ediyorum 🥰🙏🏻
Ay ne güzelllll yaaa gidebilmek dünyanın her bir ucuna 🤩 hem de buna cesareti olmak da güzel . Bunu yazmak istedim sadece doğumla alakalı bilgim yok maalesef 💐🥰

😂😂 yaa evett ben bayılırım Sultan filmine yalnız. Hele o sahne çoluk çombalak hep bırlıkte mahallecek sinemaya gidişleri. Adile naşit’in hemen ebe oluşu❤️😂
Dimi dimi amaaannnn neler neler tabi benim favorim "Aman Tultan hanımcım " ..ben iki gebeliğimde de riskli olduğum için böyle şeyler bana çok tatlı geliyor ...Rabbim size ve tüm isteyen kadınlara sağlıkla neşeyle güle oynaya doğumlar nasip etsin

Ay ne güzelllll yaaa gidebilmek dünyanın her bir ucuna 🤩 hem de buna cesareti olmak da güzel . Bunu yazmak istedim sadece doğumla alakalı bilgim yok maalesef 💐🥰
teşekkürler sevgili LarkeTanner tabiki biz kadınız cesaretli olmalıyız herkesten daha fazla ❤️🙏🏻

Dimi dimi amaaannnn neler neler tabi benim favorim "Aman Tultan hanımcım " ..ben iki gebeliğimde de riskli olduğum için böyle şeyler bana çok tatlı geliyor ...Rabbim size ve tüm isteyen kadınlara sağlıkla neşeyle güle oynaya doğumlar nasip etsin
yaa evett Şener Şenn 😂 ve Türkan ablamızın ona ‘Hadi be sende soğan erkeği. Bana senın gibi koca gerekmez!’ demesi 🤣
ne güzel ne güzel Allah bağışlasın çocuklarınızı inşallah ❤️🙏🏻 amiin 🥰

Bnde tek Amerika veriyor biliyorum
hamile kalmadan önce böyle düşüncem vardı ama corona yüzünden vazgeçtik. Sizin için hayırlısı olsun 😍7 aylıkken gidiliyor diye biliyorum YouTube da bi çok video var faydalı olabilir
Sponsor bulup gidenler bile var 😀

kasan sağlamsa mı?gözümden yaş geldi akşam akşamm :KK45:

Yani doğruya doğru Mercedes kasa var, bir de Murat134 var.. Mercedes 3 takla atsan bile dağılmaz ama Murat134 yol kenarına çarpsa ağzı yüzü dağılır. :KK53:Doğal yolla 6 çocuk dünyaya getiren anneanne var, 1 çocuğu doğurcam diye kası kemiği dağıtan var ikisi tabi ki aynı kategoride değil malum ABD hastanesinde her işlem para yapacak bir şey yok :halay:

O şirketler genelde kaçak gelmiş kızlara, dil bilmeyen zengin Asyalılara, zengin heriflerin metreslerine hizmet veriyor.. kullanıcaksan da Avrupalılara hizmet verenini bul derim.

bana sorarsan 10.000 dolarını vermeye hiç gerek yok, madem İngilizcen var, ağırlaşmadan önce bir kondo veya airbnb kiralarsın. Hatta ikametgahla kayıtlı olmana bile gerek yok otelde bile kalabilirsin. Hastaneyle de parada anlaşırsın. Yalnız niye kalasın anlamadım, eşin veya sevdigin bir arkadasin gelmez mi? Yalnız kalsan bile sorun değil, tonla hamile destek grubu var, hamile yogası nefes egzersizi grubu var onlara katılırsan bir sürü arkadaş çıkar :halay:yer olarak da uygun fiyatlı bir ve temizce bir şehir seçersin, Seattle veya Boston derim. Boşver bence aracı şirketi parayı doğuma kullanırsın.
Vallahi içimi okudun be cherry. tüm kafamda olan planı döktün yazıya. Bende airbnbden bi ev bulup orda kalmayı düşünüyorum. Eşim gelebilir aslında, onun vizesi var sadece başka kımsenın yok çevremde. Yer olarakta kesınlıkle daha uygun bölgeler düşünüyorum. Şimdi youtuberları ızlıyorum kadın miami de doğurmuş. Okey ama ben miami’ye uçuş yaptığımda alışverışe bile bazen gitmiyorum herşey pahalı orda zaten😂 Teksas, Newjersey filan da araştırıyorum. bakalım en uygun neresi çıkacak, gariban araştırmada😂

Yani doğruya doğru Mercedes kasa var, bir de Murat134 var.. Mercedes 3 takla atsan bile dağılmaz ama Murat134 yol kenarına çarpsa ağzı yüzü dağılır. :KK53:Doğal yolla 6 çocuk dünyaya getiren anneanne var, 1 çocuğu doğurcam diye kası kemiği dağıtan var ikisi tabi ki aynı kategoride değil malum ABD hastanesinde her işlem para yapacak bir şey yok :halay:
uff inşallah en azından bi Mercedes kasayımdır bilemedim şimdi 😂

Yaklaşık 20 yıl önce Kanada akut idrar yolu enfeksiyonu enfeksiyonu geçirmiştim. Sigortam henüz işleme tabi değildi ama ben acile gitmek zorundaydım. İki saat acilde bekledikten sonra doktor gelip dinledi ve tahlil istedi ordanda zaten idrar yolu enfeksiyonu olduğu çıktı. Bunun icin yaklaşık 1000 küsür dolar ödemiştim 😪. Oysaki iki gün daha bekleseymişim bedava olacakmış 🤪🤪
Cok fena 🙈

uff inşallah en azından bi Mercedes kasayımdır bilemedim şimdi 😂
acaba bir doğurana 2. cisi bedava kampanyası var mı?onu da soruver iyice.ayrıca pazarlık sünnetttir.sıkı bir pazarlıkta yap ben türküm de pazarlıksız sakız bile almam de :KK45:

kanada ya gidip köprünün karşısına geçtin miydi tamamdır işte macera dolu ameeerikağ😂
hayır bekar olsam şu oyuncu kızın yaptığı gibi 80 lik bir amerigalı koca bulurdum da oda olmaz bak şansımı kaybetmişimmm :KK53:

acaba bir doğurana 2. cisi bedava kampanyası var mı?onu da soruver iyice.ayrıca pazarlık sünnetttir.sıkı bir pazarlıkta yap ben türküm de pazarlıksız sakız bile almam de :KK45:
tabiki canııım. o olmazsa olmaz. benımkıde güzel pazarlık yapar onu salsam üstlerine yeter 😂 ama korkuyorum bizi kovarlarsa diye çokta şey yapmamak lazım😂

tabiki canııım. o olmazsa olmaz. benımkıde güzel pazarlık yapar onu salsam üstlerine yeter 😂 ama korkuyorum bizi kovarlarsa diye çokta şey yapmamak lazım😂
çocuk daha portakalda vitamin olmadan:anne anneeee kurtar beni anneee.abd li yap beni anneeee diyorr :KK45:

hayır bekar olsam şu oyuncu kızın yaptığı gibi 80 lik bir amerigalı koca bulurdum da oda olmaz bak şansımı kaybetmişimmm :KK53:
ayyy o kız noldu hakıkaten ya. o adamdan da ayrılmış, adamın kendısı kadar yaşlı kankisiyle çıkıyomuş diye duydum en son 😂 uydurma bilgi mi acaba bilemedim 🤣 neyse bız kaybetmışız o şansı MissCherryBlossom MissCherryBlossom a bırakıyorum güç sende saldır😂

Vallahi içimi okudun be cherry. tüm kafamda olan planı döktün yazıya. Bende airbnbden bi ev bulup orda kalmayı düşünüyorum. Eşim gelebilir aslında, onun vizesi var sadece başka kımsenın yok çevremde. Yer olarakta kesınlıkle daha uygun bölgeler düşünüyorum. Şimdi youtuberları ızlıyorum kadın miami de doğurmuş. Okey ama ben miami’ye uçuş yaptığımda alışverışe bile bazen gitmiyorum herşey pahalı orda zaten😂 Teksas, Newjersey filan da araştırıyorum. bakalım en uygun neresi çıkacak, gariban araştırmada😂

Bence Kaliforniya ve Floridayı dimdirekt ele panpa, hem pahalılar hem de Floridanın insan profili çok acaip. Sonradan görmelerin, ünlülerin, para avcısı ex-metres 2. eşlerin yazlıklarının olduğu dev, çılgın bir sayfiye yeri gibi çok garip bir yer Florida. Aklı başında insan bulmak çok zor.

Ben Seattle ve Boston ikilisini beğeniyorum, hem insan profili daha aklı başında hem de suç oranı görece az.

çocuk daha portakalda vitamin olmadan:anne anneeee kurtar beni anneee.abd li yap beni anneeee diyorr :KK45:
bu konuyu kaybetmiyim ilerde bi gün evladım bak gör covidin tam ortasında KK’da herşeyi bi kenara koyup bunları konuşmuşuz görr görrr analıkk, teyzecilikk😂

Bence Kaliforniya ve Floridayı dimdirekt ele panpa, hem pahalılar hem de Floridanın insan profili çok acaip. Sonradan görmelerin, ünlülerin, para avcısı ex-metres 2. eşlerin yazlıklarının olduğu dev, çılgın bir sayfiye yeri gibi çok garip bir yer Florida. Aklı başında insan bulmak çok zor.

Ben Seattle ve Boston ikilisini beğeniyorum, hem insan profili daha aklı başında hem de suç oranı görece az.
vaftiz annesi olarak sen de git doğuma işte . :KK45:

Back