Yurtdışına Doğuma Giden Var mı?

Ya sevgili cherry, sfo daysan oraya geleyim bari bi tanıdık olur yanımda şaka bi yana evet en az 20 bin $ diyor herkes doğru canım.. benimde araştırmalardan bulduğum rakam bu ortalama

Ya sevgili cherry, sfo daysan oraya geleyim bari bi tanıdık olur yanımda şaka bi yana evet en az 20 bin $ diyor herkes doğru canım.. benimde araştırmalardan bulduğum rakam bu ortalama

Yok, Avrupaya döneli çok oldu zaten visiting researcher olarak gitmiştim taş gibiydi pişmanım ahhh be salak kafam..

Kasan sağlamsa, komplikasyon çıkmazsa normal doğum yaparsan 10.000e çıkarsın. En kötü ihtimal acil sezerayn 30.000civarı sanırım. Ortalama 20.000 bulundurmakta fayda var, daha çok fatura çıkarsa gece bebepi alıp kaçarsın hastaneden artık

neyse avrupa daha güzel olsun cherry. evet en mantıklısı daha çok masraf çıkmaması adına kaçmak olur; Türk işi yani

kasan sağlamsa mı?gözümden yaş geldi akşam akşamm

O sadece Amerika'da oluyor yalnız
Kanada da oluyordu galiba. Ben de niyetlenmiş sonra vazgeçmiştim. Bir arkadaşım Amerika'da yaptı doğumunu new jersey de. 7. Ayda gitmişti.

Ufak bi anektot eklemek istiyorum kızlar
Geçenlerde yine araştırma içindeyim böyle. Houston’a uçuşum çıktı, bi bakayım orada doğum nasıl olur acaba diye düşündüm. İnstagram’dan bi hanım buldum. Kendisi danışmanlık yapıyor Houston’da doğum adına vs takibe aldım. Neyse gittim döndük, yolcuları uğurluyorum. Uçaktayım hala çıkamamışım. Bi hanım durdu önümde ‘Hay Allah şimdi doğumun sırası mıydı kızım’ gibi sözler ediyor kendi kendine. Yüzüme bakınca bende ‘hayırlı olsun’ diyiverdim. uğurlama anı ama konuşacak vakıt yok. Neyse hanım demez mi, ‘yok kızım bizim değil, ben doğum işi yapıyorum da Houston’da . Bi kızımız zamansız doğurmuş’. Tabi ben şokk dedim ki.. ‘neeyyyy’ tüm profesyonel kimliğimi bi yana bırakıp nerede olduğumu 10 saniyeliğine unutup ‘ayy ben sizi buldum, inanmıyorum nasıl denk geldiiik’ diye kadına bi anda çığlığı bastım. Kadın da şaşırdı tabiki bulduğum ajanslardan biride orası oldu. Ortalama fiyat evet en aşağı malesef 10 bin $ gibi bi rakam. Ama bu ajanslar herşeyle ilgileniyormuş. Belki kalacak yerimi kendim ayarlarsam, tamamen danışmanlık hızmeti almazsam daha uyguna gelebilir. Ama elbet bi yoldaş gerekir her nekadar aşina olursak olalım. Buda böyle bi anımdı niye anlattıysam bi anda gaza geldim!

Yaklaşık 20 yıl önce Kanada akut idrar yolu enfeksiyonu enfeksiyonu geçirmiştim. Sigortam henüz işleme tabi değildi ama ben acile gitmek zorundaydım. İki saat acilde bekledikten sonra doktor gelip dinledi ve tahlil istedi ordanda zaten idrar yolu enfeksiyonu olduğu çıktı. Bunun icin yaklaşık 1000 küsür dolar ödemiştim . Oysaki iki gün daha bekleseymişim bedava olacakmış

sen en iyisi 9 ay hamileliği uçuş şirketinden sakla.bir abd uçuşunda iner inmez doğur gitsin.ilk uçakla da geri dönersin az masraflı misss

sen en iyisi 9 ay hamileliği uçuş şirketinden sakla.bir abd uçuşunda iner inmez doğur gitsin.ilk uçakla da geri dönersin az masraflı misss
ceycey kimse duymasın ama , vallahi ben bunu düşünmüştüm keşke havada doğursam, nasılsa bizim tükan

Merhaba
Amerika ve yanlış hatırlamıyorsam Kanada doğum ile vatandaşlık veriyor bebeğe. Amerika'da doğan çocuğun reşit olunca ailesine green card konusunda epey yardımı oluyor diye biliyorum. Geçen senenin fiyatı sadece doğum 130-140bin tl civarıydı. Benim tanıdığım aile karı koca hamileliğin 6.ayında gitmişlerdi. Airbnbden stüdyo daire şeklinde oda kiralamışlardı otelde vs kalmamak için. Ama orada geçirdikleri zamana ait tüm masrafı bilmiyorum tabi ki.
Sadece imkanınız ve niyetiniz varsa Amerika'da doğum yapmanızı tavsiye ederim. Şimdiden hayırlı olsun

ceycey kimse duymasın ama , vallahi ben bunu düşünmüştüm keşke havada doğursam, nasılsa bizim tükan
bugün tüm hisse senetleriniz düştü.hepinize kızgınım da hadi neyseee.tükan gene bizim tükann.versinler bir imkan tüm pilot hostes aileleri doğuruversinler abd de kanada da.

çok teşekkür ediyorum güzel umut dolu cevabınız için. tam da benım duşunduğum gibi airbnbden ev bulmuşlar en mantıklısı.

Sultan filminde ki kadın geldi aklıma sinemada doguruyordu ya Rahmetli Adile Naşit, kadın ağlarken abartma beee film bu film diyor, kadında yok abla ben doguruyorum diyor. Öyle bir kesit olsa....

bugün tüm hisse senetleriniz düştü.hepinize kızgınım da hadi neyseee.tükan gene bizim tükann.versinler bir imkan tüm pilot hostes aileleri doğuruversinler abd de kanada da.
ay koptum şuan hiç anlamam kağıt işlerinden yine mi düşmüş ahh keşke imkan verilsede isteyen herkes istediği yerde çatır çatır doğursa..

Sultan filminde ki kadın geldi aklıma sinemada doguruyordu ya Rahmetli Adile Naşit, kadın ağlarken abartma beee film bu film diyor, kadında yok abla ben doguruyorum diyor. Öyle bir kesit olsa....
yaa evett ben bayılırım Sultan filmine yalnız. Hele o sahne çoluk çombalak hep bırlıkte mahallecek sinemaya gidişleri. Adile naşit’in hemen ebe oluşu

ay koptum şuan hiç anlamam kağıt işlerinden yine mi düşmüş ahh keşke imkan verilsede isteyen herkes istediği yerde çatır çatır doğursa..
ben çocuk mocuk istemiyorumm direkt beni alsınlar .garson bile olurum ayol fastfood çuda

O şirketler genelde kaçak gelmiş kızlara, dil bilmeyen zengin Asyalılara, zengin heriflerin metreslerine hizmet veriyor.. kullanıcaksan da Avrupalılara hizmet verenini bul derim.

bana sorarsan 10.000 dolarını vermeye hiç gerek yok, madem İngilizcen var, ağırlaşmadan önce bir kondo veya airbnb kiralarsın. Hatta ikametgahla kayıtlı olmana bile gerek yok otelde bile kalabilirsin. Hastaneyle de parada anlaşırsın. Yalnız niye kalasın anlamadım, eşin veya sevdigin bir arkadasin gelmez mi? Yalnız kalsan bile sorun değil, tonla hamile destek grubu var, hamile yogası nefes egzersizi grubu var onlara katılırsan bir sürü arkadaş çıkar yer olarak da uygun fiyatlı bir ve temizce bir şehir seçersin, Seattle veya Boston derim. Boşver bence aracı şirketi parayı doğuma kullanırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…