• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yurtdışına çıkacağım o yuzden kitaplarımı satıyorum

Merhaba ..ben kişisel gelişimle ilgili kitaplar varsa istiyorum almayı bi de Hush Hush serisi var mı sizde?ozel mesaj atamam yeni uye oldm o yuzden:43:

Kitapların tam bir listesi varsa yollayabilir misiniz? Bir de hangi sehirdesiniz?
Bebek kıyafetleri konu başlığında yazismistik sizinle. Orda emailimi yazmıştım. Bana bir mail atabilirseniz sevinirim. Ozel msj hakkım yok.a

Merhaba ..ben kişisel gelişimle ilgili kitaplar varsa istiyorum almayı bi de Hush Hush serisi var mı sizde?ozel mesaj atamam yeni uye oldm o yuzden:43:

bugün bakarım kitaplarıma ve kişisel gelişimle ilgili olanları sana atarım canım benim mailim niluferyunlu@hotmail.com oradanda ulaşabilirsin.hush serısı yok maalesef

Kitapların tam bir listesi varsa yollayabilir misiniz? Bir de hangi sehirdesiniz?
Bebek kıyafetleri konu başlığında yazismistik sizinle. Orda emailimi yazmıştım. Bana bir mail atabilirseniz sevinirim. Ozel msj hakkım yok.a

benim mailimde niluferyunlu@hotmail.com .balıkesirdeyım.kitaplarımın tam listesini daha çıkaramadım ama bir -iki güne çıkarıp sana atarım

merhaba, elinizde demet altınyeleklioğlunun cariyenin kızı mihrimah, ve cariyenin gelini nurbanu kitabı varmı?
birde yıldırım bayezidin aşkı olivera...
boleyn kızı'nın ikincisi varsa oda olur...

Evet vazgecmistim ama dedigim gibi yurtdisina cikacagim o yuzden satiyorum
Maalesef kitap listemi yayinlayamam o kadar vaktim yok cunku yaklasik 1100 civarinda kitap var evde

kitaplarınızın fotoğrafını çekseniz? hem basit bir iş. adları görünecek şekilde çekebilirsiniz. ilgilendiğim, ilgilenen olabilir.

_kinyas ve kayra
_kumral ada mavi tuna
_başucumda müzik
_benim adım kırmızı
_bir düğün gecesi

canım bunlardan herhangi biri varmı ?

Merhabalar 1100e yakın kitap demişsiniz. İmrendim doğrusu.Aşağıdaki yazarlardan elinizde varsa düşünebilirim. Teşekkürler...

Stephen Kİng
Edgar Allan Poe
H.P. Lovecraft
hakan Günday
Murat menteş
emreh serbes
Louis Ferdinand Celine (Gecenin Sonuna Yolculuk )
james joyce
charles bukowski
john fante
murat uyurkulak
J.R.R Tolkien

fantastik korku-gerilim ağırlıklı kitaplar.

Back