Bende bir kaç takım çıtçıt var, bir kısmı Türkiye'den bri kısmı ebaydan alınma.
Öncelikle
1-Alacaksan iki takım alacaksın çünkü saçlar ince telli ve 70 gram kadar tutuyor haliyle normal biri için uygun gramaj değil, daha sonra o çıtçıt parçalarının aynı boy olanlarını alt alta koyup dikip daha dolgun parçalar edineceksin, alırsan anlatırım nasıl yapıldığını.
2- Saçlar gerçekten çok ince telli, bana göre hava hoş çünkü benim saçlarımda zaten çok ince telli parlak ve yumuşaktır dolayısı ile oradan aldıklarım birebir saçlarıma uyuyor
3- Saçlar gerçek insan saçı değil, Çin'de üretim fabrikaları var, biliyorsun saç bileşimde keratin, protein ve çeşitli aminoasitler bulunur. Bu fabrikalarda birebir insan saçı içerikli ve görünümlü saçlar üretiliyor, bence sakıncası yok hatta daha hijyenik geliyor bana...
4-Avantajı saça her türlü eziyeti etsende normal insan saçlarından daha dayanıklı ve kolay yıpranmıyor, dikiş kalitesi iyi, saçlar kolay dökülmüyor ve saçta hiç belli olmuyor ve rahatsız etmiyor.
5- Kaç santimlik düşünüyorsun bilemiyorum ama uçlardan biraz alman gerekiyor ona göre düşünüp boy seçimi yap