Yurtdisi Kargo...

Dream00

🌸9. Takım Mezunu🌸 Güven, tek kullanımlıktır...
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2014
8.562
34.210
748
Merhaba arkadaslar,
Bir sorunum var türkiyeden perde siparisi verdim kargoyla gönderilecekti fakat kargo calisani perde gönderilmedigini gönderilse bile geri dönecegini söylemis. Aranizda Böyle bir Problem yasayan oldumu nasil bi cözüm bulabiliriz?

Geri dönme gerekçesi ne ki?
Yasaklı ürünlerde değil bildiğim kadarıyla.
Gümrüğe takılsa bile öder alırsınız.
Fiyatı ne?
Bi de hangi alışveriş sitesinden aldığınız da önemli, hangi kargocu bu bilgiyi verdi size?

Alisveris sitesi degil akrabamiz aldi göndercekti ama olmuyor ne yapacagimi sasirdim

Neden olmuyor?
Olmaması için bir sebep yok, kargo ücreti çok yüksek olur belki o yüzden olmuyo demiştir size.
Zaten Ben karsiliyorum. Gümrükte kalirmis ve geri gelirmis denmis her Kargo sirketide ayni seyi söyler Size demis

Urunler ancak bedeli, ya da kilosu fazla olursa gumrukte takilir. En kotu ihtimal, normal posta secenegi var. Sadece 10 gune kadar surebilir size ulasmasi.

Urunler ancak bedeli, ya da kilosu fazla olursa gumrukte takilir. En kotu ihtimal, normal posta secenegi var. Sadece 10 gune kadar surebilir size ulasmasi.
11 kilo geliyor. Hic bir sekilde olmuyormus

11 kilo geliyor. Hic bir sekilde olmuyormus
Biraz atiyor gibi :)) Perde kimin elinde, sen direk arayip kargoyla muhatap olsana. Atiyorum UPS turkiyeyi ara, boyle bi paketim var, alabilir misiniz diye sor, bakalim ne diyecekler.

Biraz atiyor gibi :)) Perde kimin elinde, sen direk arayip kargoyla muhatap olsana. Atiyorum UPS turkiyeyi ara, boyle bi paketim var, alabilir misiniz diye sor, bakalim ne diyecekler.
Ticarete giriyormus anlamiyorum. Thy yi aradim uöasamadim. UPS yi deniyim ozaman yarin

Ticarete giriyormus anlamiyorum. Thy yi aradim uöasamadim. UPS yi deniyim ozaman yarin
Aldığınız perdeye zaten fatura kesilmeyecek mi.İnternetten alışveriş evet e-ticarete girer fakat faturası olduktan sonra ne sorunu olabilirde.

Aldığınız perdeye zaten fatura kesilmeyecek mi.İnternetten alışveriş evet e-ticarete girer fakat faturası olduktan sonra ne sorunu olabilirde.
Internetten almadimki akrabalarima söyledim Onlar yaptirdi. Ups aradim gümrükte takilabilir dendi. Ama ne kadar ücret olur bilmiyoruz dendi

Ürünü gümrükte Kaplan oldumu arkadaslar? Olduysa ne kadar ödeyip teslim aldiniz?

Sivi ve metal seyler yasak demisti bi keresinde ptt ayrica dedikleri dogru olabilir degeri 300 euro falan geciyorsa vergi ödenmesi lazim sanirim. Yani isvicrede oyle fisi lazim.

Ürünü gümrükte Kaplan oldumu arkadaslar? Olduysa ne kadar ödeyip teslim aldiniz?
Takildigi nadir oluyor, ama acayip pahali tutar. Evrak bile 15 -20 USD

Bence bir PTT ye gidip normal posta ya da hizli kargo seceneklerini sorsunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…