- 21 Eylül 2014
- 8.562
- 34.210
- 748
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alisveris sitesi degil akrabamiz aldi göndercekti ama olmuyor ne yapacagimi sasirdimGeri dönme gerekçesi ne ki?
Yasaklı ürünlerde değil bildiğim kadarıyla.
Gümrüğe takılsa bile öder alırsınız.
Fiyatı ne?
Bi de hangi alışveriş sitesinden aldığınız da önemli, hangi kargocu bu bilgiyi verdi size?
Alisveris sitesi degil akrabamiz aldi göndercekti ama olmuyor ne yapacagimi sasirdim
Zaten Ben karsiliyorum. Gümrükte kalirmis ve geri gelirmis denmis her Kargo sirketide ayni seyi söyler Size demisNeden olmuyor?
Olmaması için bir sebep yok, kargo ücreti çok yüksek olur belki o yüzden olmuyo demiştir size.
11 kilo geliyor. Hic bir sekilde olmuyormusUrunler ancak bedeli, ya da kilosu fazla olursa gumrukte takilir. En kotu ihtimal, normal posta secenegi var. Sadece 10 gune kadar surebilir size ulasmasi.
Biraz atiyor gibi :)) Perde kimin elinde, sen direk arayip kargoyla muhatap olsana. Atiyorum UPS turkiyeyi ara, boyle bi paketim var, alabilir misiniz diye sor, bakalim ne diyecekler.11 kilo geliyor. Hic bir sekilde olmuyormus
Ticarete giriyormus anlamiyorum. Thy yi aradim uöasamadim. UPS yi deniyim ozaman yarinBiraz atiyor gibi :)) Perde kimin elinde, sen direk arayip kargoyla muhatap olsana. Atiyorum UPS turkiyeyi ara, boyle bi paketim var, alabilir misiniz diye sor, bakalim ne diyecekler.
Aldığınız perdeye zaten fatura kesilmeyecek mi.İnternetten alışveriş evet e-ticarete girer fakat faturası olduktan sonra ne sorunu olabilirde.Ticarete giriyormus anlamiyorum. Thy yi aradim uöasamadim. UPS yi deniyim ozaman yarin
Internetten almadimki akrabalarima söyledim Onlar yaptirdi. Ups aradim gümrükte takilabilir dendi. Ama ne kadar ücret olur bilmiyoruz dendiAldığınız perdeye zaten fatura kesilmeyecek mi.İnternetten alışveriş evet e-ticarete girer fakat faturası olduktan sonra ne sorunu olabilirde.
Takildigi nadir oluyor, ama acayip pahali tutar. Evrak bile 15 -20 USDÜrünü gümrükte Kaplan oldumu arkadaslar? Olduysa ne kadar ödeyip teslim aldiniz?