• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yurtdışı Balayı

• Konu Sahibi Konu Sahibi nove
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

nove

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2014
348
38
48
Arkadaşlar merhaba.nisanın ilk haftası evleniyorum bende.düğün nikah birarada.balayını yurtdışında yapacagız.tatilimizi satın aldık.yalnız söyle bir sıkıntım var.pasaportta kızlık soyadım yazılı olacak.tatilide suanki soyadımla aldım.ucak biletleride keza bu sekilde alındı.düğünden bir gün sonrada gidecegiz.bu soyadı durumu bir sıkıntı yaratırmı.sonucta tc miz aynı.daha önceden bu sekilde bir durum yasayan varmı.yardım edecek arkadaslara simdiden tesekkür ederim.

sıkıntı olmaz muhtemelen çünkü kimliğini hala değiştirememiş olcağın için hala kızlık soyadın geçerli olucak, evlilik cüzdanınız yanınızda durcağı içinde başka bir sıkıntı yaşamazsınız diye düşünüyorum..

Bu durumu yaşamadım ancak sıkıntı olacağını düşünmüyorum zaten yeni kimlikte 1 hafta yada 15 gün sonra alınabiliyo. Biz öyle aldık. Yanınızda evlilik cüzdanınız olsun

Yanınızda evlilik cüzdanınız olduğu sürece sıkıntı olmaz.
Ben de aynı şeyi yaşadım ve hiçbir aksilik olmadı.
Zaten hepsinde aynı soy isim olacağı için soran bile olmuyor.
Hayırlı olsun şimdiden.

çok teşekkür ederim cevaplarınız için nişanlımla benm bu konuda bir bilgimiz yoktu.şuan içim rahatladı.

çok teşekkür ederim cevaplarınız için nişanlımla benm bu konuda bir bilgimiz yoktu.şuan içim rahatladı.
En çok özlediğim şey, pasaport kontrolünde seyahat sebebini soran görevliye 'biz balayı çiftiyiz' deyip 32 diş gülmek.
:KK45:
Siz de yapın, istemsiz herkes size gülümsüyor, tebrik ediyor.

Merhaba kızlar bende erken %70 indirimli rezervasyon yaptırdım . Bilgi almak isterseniz özelden msj atabilirsiniz

Back