- 25 Temmuz 2013
- 3.822
- 12.044
- 208
- Konu Sahibi SusmayanKalem
-
Tesekkur ederim . Düzelttim . :) insallah cikar .Tüm resmî şeyleri yazmanız gerekiyor burs için. Çünkü SGK dan tapudan falan belge istiyorlar özellikle vakıf bursları. Yani eğer babanız emekli ise ayrıca çalışıyor ve çalışması kayıtlı ise ikisinide yazmanız gerekir zaten çıkar bunlar.
Vakıf buraları daha detaylı bilgi istiyor. Genellikle başarılı öğrencilere burs vermek istiyorlar ilk 10000 gibi. Referans istiyorlar. Kyk yurdu büyük bi ihtimalle çıkar. Şöyle düşünün özel yurtlara kayıt olacaklar var ev tutacaklar var onlarda bu sayıya dahil.
Hayırlı olsun başarılar diliyorum
Baban sigortalı mı çalışıyor ? Annenin işsizlik maaşını yazma gerek yok. Baban eğer emekliyse ve çalıştığı yerde sigortasız çalışıyorsa emekli diye yazman yeterli. Kyk için başvurup da çıkanlardan da gelmeyenler olur. Bence sana kesin çıkar. Belediyeleri filan araştır burs için, okuyacağın üniversitenin bulunduğu şehirde kimler burs veriyor bak, bir burs diğerini genelde engellemez.
Hayırlı olsun demeye geldim :)
Yurtlarda kalmadığım için bilemiyorum ama borçlara gidiyor diye gelen para gelmemiş olmuyor. Biraz karışık oldu.
Paranın nereye gittiğini sormuyorlar. totalde eve giren para o sordukları o hatayı düzelt, yanlış bilgi burs- kredi çıkmasını engelleyebilir.
Birde benim çok arkadaşım vardı, hem burs-kredi alıp hem vakıflardan burs alan. Birbirini engellediğini sanmıyorum ama belki ozamandan bu zamana sistem değişmiş olabilir ben 2004-2008 sen bahsediyorum.
Kyk bursuna daha basvurmadim . Vakif burslari acilmis onlara basvursam mi diye dusunuyorum :)Kyk'dan burs alırsan vakıf bursu çıkmıyor diye biliyorum ama öğrenim kredisi alırsan bir sorun olmuyor.
Kyk bursuna daha basvurmadim . Vakif burslari acilmis onlara basvursam mi diye dusunuyorum :)
Annemin issizlik maasini yazdim. Babam sigortali calisiyor onunkinide yazdim . duzelttim.Annemin issizlik maasini sileyim o zaman :) tesekkur ederim . buranin belediyesi vermiyor(
1.e-devlette ailene dair gorunen tum maaslari yazmani oneririm.
2. Kyk ve vakiftan burs cikarsa, ikisi arasinda tercih yapman gerekli. Ikisindende para alirsan ve bu durum ortaya cokarsa sana yatirdiklari parayi geri istiyor cogu vakif.
Sil sil, annem işsiz de.
Babamin isi kismina ben emeklilik ve benzeri secenegini isaretledim . Dogru yaptim dgil mi ?
Emekli, çalışan gibi her ikisini de içeren bir şey var mıydı ?
Hayir . emeklilik ve benzeri , kamu ,özel ,diger ve issiz kisimlari vardi . Annemin issizlik maasini sildim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?