Yurt paramı bile vermeyen adam kardeşime mercedes aldı

Numaramı değiştirdim, adresimi şuan değiştiremiyorum kalabileceğim en uygun yerde kalıyorum ama arayıştayım bulur bulmaz da değiştireceğim ve erkek arkadaşımdan başka kimseye de söylemeyeceğim. Atsan atılmaz baba bu haklısınız, bunun bi ömür böyle sürmesine daha ne kadar sabredebilirim bilmiyorum, çıldırmak üzereyim . Ve evet bi konuda da haklısınız o üstüme geldikçe ben hep geri çekildim çünkü duygusal bi insanım yaşadıklarımdan ötürü ve bi dayanağım yoktu, ama artık daha güçlü olduğuma inanıyorum, ben başarabilirim bu adamı dize getirebilirim demiyorum, ama bi gün bitmesini umut ediyorum

İşler tersine düşse ve bu durumda olan o olsa ben kesinlikle böyle yapmazdım. Fazla fazla alır gönderirdim ben erkeğim bi şekilde başımın çaresine bakarım ama tek kalan benim ablam derdim Babam durmazsa ben dururum yanında derdim. Bunları düşünemiyor ama yine de Allah razı olsun yardım istediğimde geri çevirmedi.

Cok uzuldum. Anne ve babanin evlat ayirimi yapmasi cok kotu. Anne hizmetcilik yapman icin mi baska sehire gitmeni istemedi acaba?
18 yasini gecti isen kendi kararlarini kendin verebilirsin, kanunen birsey yapamaz engelleyemezler. Bunu bildikleti icin psikolojik siddet ve baski ile engellemeye calisiyorlar. Ben olsam bana babalik yapmayan adami hayatimdan silerdim. Malesef bu yasta tek basiniza kalmissiniz. Yapilacak tek sey okulu bir an once bitirip mumkunse farkli bir sehirde kendinize bir duzen kurmak.

Evet annemin sebep olarak gösterdigi tek sey kardesin ben isten gelmeden önce evde yanlız kalıyor ona bakıcak biri olmuyor. Kardeşim çok küçük de değil bir iki saat yanlız kalsa bişey olmaz 10 yaşında aklı başında bi çocuk telefonu da var arayıp iletişim kurabilir. Ben ayda yılda bi plan yapsam arkadaşlarımla hemen; nerden çıktı şimdi bu 5de gel ben şuraya gidicem kardeşin yanlız kalmasın demeler evden 1de çıkıyorum zaten. Ard arda iki üç gün dışarı çıksam sürekli eleştiriyor. Ondan izin almamı istiyor ve her ayrıntısına kadar sorguluyor kimle nerde ne zaman ne yedim ne yaptım. Ayrıca evin içinde de sürekli benden yemek yapmamı ay şura da kirlenmiş sana 20₺ veririm temizle gibi şeyler. Çok kötü hissediyorum kendimi gerçekten. Ben kaçmaya çalıştıkça lafların ardı arkası kesilmiyor

Ben anlamadim. Kardesin bu kadar kucukse nasil ayri ev acip bir de araba aldilar? Anneniz isten gelene kadsr yalniz kalamayacak biri nasil yalniz basina kendine ait tutulan evde kaliyor?

Ben anlamadim. Kardesin bu kadar kucukse nasil ayri ev acip bir de araba aldilar? Anneniz isten gelene kadsr yalniz kalamayacak biri nasil yalniz basina kendine ait tutulan evde kaliyor?
Ortanca kardeşim üniversite öğrencisi en küçük kardeşim hala anemle kalıyor 10 yaşında

Iki kardes degil miydiniz? Ucuncusu babanin ikinci esinden degil miydi?
Biz aynı anneden üç kardeşiz karışıklık olmuş olabilir kusura bakmayın aslında mesajların birinde söylemiştim. Bir tane de babamın yeni evliliğinden bi çocuğu var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…