How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Yurt odasında yaşam

Nazarlik20

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2014
112
17
38
34
Ankara
Merhaba ben yurtta kalıyorum.
Odamız çok küçük ranzalı ve basan bir ortam.
Sürekli havalandırmama ragmen çok kötü kokuyor
Neden böyle oluyor off:( temizliğe ve kokuya çok takıhgm ama birtürlğ güzel kokmuyor şöyle havadar.
Oda arkadaşlarımın ikisi de sigara içiyorlar(odada degil)
Üstlerindeki kıyafetlerin kokusu bile siniyo odaya kafayo yiycem..
Benden gizli ben odada degilken odada sigara içtiklerini de düşünüyorum.
Ne yapabilirim bu odanın ferah fresh kokması için??? :(:43:
Her yerim kaşınıyo psıkolojık olarak...

eve çıkma ihtimalin varsa düşünmeden çık derim .. ben 1 yıl kadlım yurtta güzel yıllardı ama kücüçük odaya 8 kişi tıkınca o güzel yıllar kabusta olabiliyor

eve çıkma ihtimalin varsa düşünmeden çık derim .. ben 1 yıl kadlım yurtta güzel yıllardı ama kücüçük odaya 8 kişi tıkınca o güzel yıllar kabusta olabiliyor

Bir dahaki dönem yani eylül ayında okul açılırken kesin çıkacagım.
Ama bu dönem için ödeme yaptık bu sene kalmak zorundayım haziran ortasına kadar:26:

Ben de yurtta kalıyorum. Maalesef öyle bir sorunumuz var sigara içmedigimiz halde.En kesin çözüm havalandırmak.Eğer sorun olmayacaksa pencere aralık dursun genelde.Benim de oda arkadaşım sürekli kapatıyor yarım saatte bile odayı koku basıyor.Ki doğal bir şey bu oda sürekli aynı nefeslere maruz kalıyor.Oda parfümü sıkabilirsin.Ya da nem önleyici tablet vs satılıyor diye biliyorum onları koyabilirsin köşelere.Bir dönem kalmış idare edebilisin sanırım.İyi günler başarılar derslerinde:16:

:30:
Ben de yurtta kalıyorum. Maalesef öyle bir sorunumuz var sigara içmedigimiz halde.En kesin çözüm havalandırmak.Eğer sorun olmayacaksa pencere aralık dursun genelde.Benim de oda arkadaşım sürekli kapatıyor yarım saatte bile odayı koku basıyor.Ki doğal bir şey bu oda sürekli aynı nefeslere maruz kalıyor.Oda parfümü sıkabilirsin.Ya da nem önleyici tablet vs satılıyor diye biliyorum onları koyabilirsin köşelere.Bir dönem kalmış idare edebilisin sanırım.İyi günler başarılar derslerinde:16:

Benimde aynen oda arkadaşlarım çok sorumsuz hiç de rahatsız olmuyolar hiçbişetden dagınıklık pislik vs...
Sabah benim dersim onlardan önce camı açıp çıksam üşüyorlar
Çıkarken mutlaka camları açın diyorum açmadan çıkıyorlar vs vs...

Bir de özel yurt bu kadar konforsuz...
Tek kişilik bi yurt odasına çıksam belki bi nebze daha iyi olabilir.
Valla iki senedir çok seviyodum yurt hayatını arkadaslarımla da kişisel bi prob yok ama insan bıkıyorrr işte böyle sürekli esyalar üst üste sen toplasan öbürü dagıtıyo...:20:

Ben yari ozel bir yurttayim.Tek kisilik yurt imkanin varsa degerlendir derim.Hic cekilecek dert degil.Cok zor farkli insarla uyumlu bir sekilde yasamaya calismak :)

Bende yurtta kalıyorum odamız 6 kişilik ama çokta ufak değil kımse sıgara ıcmıyor ama sevgililerinin yanından gelınce ustlerı hep ıgrenç kokuyor ama hemen banyo yapıyorlar tüm gün oda kapalı olunca kokuyor bizde kışın pencereyi açık bırakıyoruz okula giderken tüm gün havalanıyo gece kapatıyor ve oda spreyi de kullanabilirsiniz cok ıyı oluyor

7 sene yurtta kaldım lisans artı yüksek lisans, çok takmayacaksın yurtta kalacaksan eğer. ilk eve çıkmıştım 3 ay dayanabildim, yurtta kalmanın zevki ayrıdır, hele kampüs içindeyse, tadından yenmez. Millet sabah 6 da yola çıkarken ben 8.20 de odamdan çıkıp derse giriyordum :34:

ders aralarında odama geçip ödevlerimi yapıyordum, hafta sonu bana kalıyordu :1: yurt yaşamı disiplini destekler.
ayrıca sigara içen oda arkadaşların sen yokken muhakkak pencereden uzanıp sigara içiyorlardır, kesin. genelde öyle yaparlar çünkü yurtta. ayakkabılar da kokuya neden olabiliyor. ama alışırsın ya, çok sorun etme. bir metre kare de olsa senin özel alanın olur, çalışma masan ve yatağın. işte orada takıl, derslerine bak, hafta sonları az da olsa kendine vakit ayır, gez, dolaş :34:

Ben yari ozel bir yurttayim.Tek kisilik yurt imkanin varsa degerlendir derim.Hic cekilecek dert degil.Cok zor farkli insarla uyumlu bir sekilde yasamaya calismak :)

tek kişilik odayı da ben hiç önermiyorum :40: tek başına bir odada insan sıkılır, depresyona girer. odada başkaları olacak, birlikte çalışacaksın, konuşacaksın, paylaşacaksın..

Back