• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yurt dısıyla konusma

sızın ve karsınızdakının akıllı telefonu varsa viber veya tango dıye bır program var ındırebılırsınız onun uzerınden ucretsız konusabılıyorsunuz nete baglanıp.

skype kullanıyoruz biz, internet üzerinden baya telefonla konuşur gibi görüşüyoruz.

Akilli telefonun varsa viber yada tango isini gorur. Eminim sevgilinin yasadigi ulkede sabit(ev) telefonlerina bedava tarifeler vardir. bende yurtdisindayim ve turkiyedeki sabit hatlari bedava ariyorum. eger cep arayacaksam app'leri kullaniyorum

Ben suan yurtdisindayim giderken cok arastirdim ama hepsi cok pahali malesef :( turkiye ile skyp uzerinden yada whatsap yoluyla gorusebiliyorum.yada oldugun ulkenin hattini alacaksin cozum bu

aslında sabıt hatlarla olan tarıfeler baya ıyıymıs ama bızım ev telefonumuz yok telden tele olucak mecburen

ve karsımdakının akıllı telefonu da yok kendısı ısvıcrede yazmayı unutmusum bu arada

bılemedım hala uygun bıse bulamadık
akillo telefon yoksa o is biraz zor.. geriye bi tek onerim kaliyor oda senin ankesorlu telefon kartlarindan alman asker yareni olaraktan hepsini arastirdigim icin iyi biliyorum bu konuyu..

Facebook messenger'da bile ücretsiz arama var. Telefonla konuşur gibi konuşuluyor, ücretsiz.

Back
X