• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yurt dısıyla konusma

fatihimm

Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2014
59
19
13
Kocaeli
kızlar yurt dısıyla telde konusma hakkında bilginiz var mıı

skype dışında ne gibi alternatifler var

vodafone un bu tarz tarifeleri var mı varsa çok tuzluya gelir mi

yurt dışıyla iletişim için deneyim öneri fikirlerinizi bekliyorum kızlar

kızlar yurt dısıyla telde konusma hakkında bilginiz var mıı

skype dışında ne gibi alternatifler var

vodafone un bu tarz tarifeleri var mı varsa çok tuzluya gelir mi

yurt dışıyla iletişim için deneyim öneri fikirlerinizi bekliyorum kızlar

Bir ara Vodafone in 1000 dk 70 TL gibi bir tarifesi vardi. Bir arkadasim onu kullaniyordu tabi sormaniz gerek.
:KK51:

Vallah eskiden biz arardik Türkiyeyi ama bayadir Kayinpederimi Vodafone hatti var ve onlar bizi ariyor, hatta biz cagri atiyoz :-) Ama sadece sabit hatlari arayinca yazmiyormus yada hakkimi varmis ne...:ssz:

sevgilinin seni aramasi daha mantikli.. turkiye sabit hatlara bedava dakika veren sirketler var hangi ulke oldugunu yazmamissin ama ben belcikadayim ve telenet kullaniyoruz 2000 dkk bedava veriyor ayda saat 4 ten sonra.. telefona uygulumasini da yukledim evden ariyomusum gibi cep telefonundan ariyorum..

Vallah eskiden biz arardik Türkiyeyi ama bayadir Kayinpederimi Vodafone hatti var ve onlar bizi ariyor, hatta biz cagri atiyoz :-) Ama sadece sabit hatlari arayinca yazmiyormus yada hakkimi varmis ne...:KK14:

Nasil yani sabit telefon derken ev telefonu mu. Bende oyle bir sey duydum ama inanmadim.
:KK51:

eğer cep telefonuyla görüşme yapacaksanız yurt dışının türkiyeyi araması daha hesaaplı.
türkiyeden arandığı zaman iki hattında kontörü gidiyor malesef.

Ben suan yurt dışındayım ailemle internet üzerinden tango,viberle görüşüyorum.
eğer dışardaysam postaneden arıyorum.
postaneden'de sabit telefonları aramak çok uygun

aslında sabıt hatlarla olan tarıfeler baya ıyıymıs ama bızım ev telefonumuz yok telden tele olucak mecburen

ve karsımdakının akıllı telefonu da yok kendısı ısvıcrede yazmayı unutmusum bu arada

bılemedım hala uygun bıse bulamadık

Konuşacağın kişinin iphonesi varsa 3 4 5 farketmez sendede aynen iphone varsa yine serisi farketmez FACETİME diye bir uygulamaları var ister sadece sesli ister sadece görüntülü...
Süper birşey ben çok rahat ediyorum çünkü direk normal arama gibi basıyorum direk uygulamadan arıyor ama para gitmiyor sadece net olması lazım tellerde..

Bende eskiden samsung vardı karşı tarafta iphone vardı viber fln kesiliyordu
Hee aklıma geldi şimdi tango da çok iyi arada sırada kesilme yapabiliyor ama..
Birde google talk var o da gayet başarılı..

esimin amcası bilgisayara az bi ucretle indirilen bi program kullanıyodu arıy an numarayı oraya giriyorsun sonra normal tel gibi konuşuyosun hatta başkaları konuşacagı zaman bile kullanılıyor

Back
X