Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar yurt dısıyla telde konusma hakkında bilginiz var mıı
skype dışında ne gibi alternatifler var
vodafone un bu tarz tarifeleri var mı varsa çok tuzluya gelir mi
yurt dışıyla iletişim için deneyim öneri fikirlerinizi bekliyorum kızlar
Vallah eskiden biz arardik Türkiyeyi ama bayadir Kayinpederimi Vodafone hatti var ve onlar bizi ariyor, hatta biz cagri atiyozAma sadece sabit hatlari arayinca yazmiyormus yada hakkimi varmis ne...
![]()
Evet ev telefonunu ariyorlar hep ve bayada uzun konusuyorlar, hic bi ekstra ücret gelmedi...Nasil yani sabit telefon derken ev telefonu mu. Bende oyle bir sey duydum ama inanmadim.![]()
Evet ev telefonunu ariyorlar hep ve bayada uzun konusuyorlar, hic bi ekstra ücret gelmedi...![]()
Aslinda bedava degilki, aylik bi ücret ödüyorsun, ama iste bedava demek daha hos geliyor kulaga ...Iste emin olmak gerek ben nedense guvenemiyorum bedava olunca.![]()
Aslinda bedava degilki, aylik bi ücret ödüyorsun, ama iste bedava demek daha hos geliyor kulaga ...![]()
Vallah benden cikmayinca parasi hic sormadim, eskiden biz ararken ilgiliydim para konusunaIste o ucret ne kadar haberin var mi. Konu sahibinden merakli ciktim.![]()
Iste o ucret ne kadar haberin var mi. Konu sahibinden merakli ciktim.![]()