Saç Şekillendiriciler yurt disindaki bayanlar lütfen yardim bigudi hakkinda

Mnyk

gurbette ölüyorum
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2009
2.044
26
116
38
Avusturya
kizlar ben avusturyada kaliyorum geceden saclarimi sarip yatabilecegim ve sacimi süper yapcak bigudiler varmidir burda alan varmi lütfen cevap dm veya bipada vardir ama aben pek anlamiyom sekilden tarif edermisiniz simdiden tesekkürlerturkbayragi:enbuyukkk:

Tabikide vardir yenimisin orda kozmetik yerinde toka falan olan yerde vardir

esmacım ben bunlardan kullanıyorum, çok da memnunum. gece sarıp uyumaya müsait, hem de kolay yapılıyor çok pratik. benim en sevdiğim yönü sosisler kalın olduğu için öyle kuzu gibi kıvırcık yapmıyo saçı.
bi de sen cırt cırtlı-yapışkanlı bigudiyi sormuşsun galiba, onlar kıvırcık yapmak için değil saça hareket katmak için kullanılıyor. saı fönleyip fönlediğin tutamın ucundan başlayarak yarısına kadar fln yapışkanlı bigudiyle sararsan uçlar hareketli oluyor.

sacini dikmi tutuyosun asagiya dogrumu sararketurkbayragi:lepi:n ice dogrumu sariyosun

ben bi aldim cirtcirtli simdi yine bilmeden alirim diye sordum yine yanilmak istemedim

ben aslında değişik bi yöntemle sarıyorum sosislere. saçımı önce kensi etrafında doluyorum, yani bi tutam alıp onu buruyorum, sonra burduğum saçın ucunu tutuyorum açılmasın diye, tepeden başlayarak sosise sarıyorum. içe dışa çok farketmez, ama dışa doğru sararsan daha havalı durur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…