Selam arkadaslarrrrrr kendimde yurtdisinda yasayan biri olarak benim gibi olan arkdaslarla hep beraber bir yerde toplanalim , yasadiklarimizi , tedavilerimizi , yurtdisindaki doktor ve testlerle kisa surede sonuca ulasamadigimizi ( Maalesef Türkiye gibi degil buralari ) hatta tavsiye edecegimiz doktorlari paylasalim istedim
Ilk olarak kendimden baslayim ; Ben 38 yasindayim Belcika - Bruksel de yasiyoruz .. yaklasik 2012 kasim ayindan beri cocuk yapmaya karar verdik. Gecen sene yani 2013 temmuzda bir gebelik olustu ancak bebegimiz fazla yasamadi 3.ayina girecekken kalbi durdu .. Daha sonra bu gebelikten ve dusukten olusan sebeplerden dolayi baska komplikasyonlar olustu 2013 aralikta hersey normalde dondu .. Simdi o tarihten beri deniyoruz ama maalesefffff Kendimde ve esimde herhangi bir sorun yok anladigim kadariyla sebepsiz Infertilite oluyor bu durum .. subat ve mart ayinda klomen kullandim sansi arttirmak icin bir ay ara verdim mayista bu sefer hem klomen kullandim hemde catlatma ignesi oldum .. Suanda beklemedeyim reglime 3 gun var .. Hayirlisi olsun ne diyelim , isteyen herkese insallah en kisa zamanda nasip eder bebislerimizi