• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yurt dışında yabancı dil eğitimi !!!

secot

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2010
1
0
36
İstanbul
Herkese iyi günler forumu uzun süredir kızımın hesabından takip ediyordum. Üye olmak bugüne kısmetmiş...Dil eğitimiyle ilgili yazılanları okuduğumda yurtdışında dil eğitimiyle ilgili bilgilerin eksikliği dikkatimi çekti. Hem kendi eğitim hayatımdaki hem de çocuklarımın eğitim sürecini göz önünde bulundurarak rahatça söyleyebilirim ki, iyi bir dil eğitimi için yurtdışı eğitimi şart özellikle günümüz şartlarında... Büyük oğlumda yaşadığım yabancı dil öğrenme sorunu bana yurtdışında dil eğitiminin ne kadar etkili olduğunu gösterdi. İngilizce eğitim veren bir bölümü kazanması ve okulun hazırlığının yetersiz olması sonucu yaşadığımız sorunları nasıl çözeceğimizi düşünürken komşumun önerisiyle bir yurtdışı eğitimini araştırdık. Uzun süren araştırmalar sonucu oğlumu rahatça emanet edebileceğim tam güvendiğim bir şirket buldum ve onların garantörlüğünde İngiltere'ye gönderdim. Döndüğünde hem yaşadığı deneyimden hem de aldığı eğitimden çok memnundu. Ben bir anne olarak okul başlayıpta derslerinin eskiye nazaran gayet iyi olduğunu görünce yurtdışında dil eğitiminin ne kadar faydalı olduğuna tam karar verdim. Tüm annelere ve öğrencilere tavsiye ederim fakat en çok dikkat etmeniz gereken konulardan birisi firma seçimi ben 2 ay firma araştırdım. Sonuçta söz konusu çocuğunuz ve geleceği... Ben çocuğumu EĞİTİMAL yurtdışı eğitim adlı bir firmanın yardımlarıyla gönderdim. Oğlum gelene kadar yakından ilgilendiler. Hatta oğlumun yaptığı devamsızlıkları bile takip edebiliyordum. Ayrıca şirketle ve yurtdışı eğitimiyle ilgili sorularınız olursa özelden mesaj atarsanız memnuniyetle cevaplarım. İyi günler...

ilk mesajda bu kadar bilgilendirici!! olamanız çok enteresan, ya da biz çok fesatız bilemiyorum.. :delphin:

Back