yurt dışında çalışmak istiyorum

yasemininkizi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2013
574
514
merhaba hanımlar,

kamu yönetimi mezunuyum, eşim de makine mühendisi. ikimizin de çok şükür işimiz var, işlerimizden memnunuz da. aslında ben kendi işimle ilgili değil de İş güvenliği ve çevre gibi tamamen alakasız bi işle uğraşıyorum senelerdir. yani uzman değilim, olmak da istemiyorum ama böyle başladım ve devam ediyorum 6 yıldır. her neyse, daha çok ben hem sıkıntılardan kurtulup eşimle başbaşa kalmak hem de yaşam kalitemi artırmak, yeni hayatlar keşfetmek için yurt dışında yaşamak ve çalışmak istiyorum. eşim de destekliyor. Ülke tabi ki önemli ama yeter ki garanti bir iş ve iyi bir maaş olsun derdindeyiz. nasıl bu işi masrafsız hallederiz bilemiyorum. ben 1,5 yıl İngiltere'de au-pair olarak kaldım, İngilizcem fena değildir. eşim de kendini idare edebiliyor İngilizcesiyle. işlerimizin yurt dışında bağlantısı yok. farklı bir iş olacak kesinlikle. masrafsızca nereye nasıl gideriz? bir bildiği olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…