Almanca bilmek şart mı bizde sadece işimiz gereyi ingilizce var iyi seviyede amaBen Almanya'da yaşıyorum eşimin üzerinden vize alip geldim ve sonra burda bana oturum verildi obur türlü bilmiyorm sadece Almanya seçerseniz pişman olmazsınız demeye geldim. Yaşanılacak ülkelerden biri ama iyice araştırıp kafaniza uyarsa seçin dil seçeneği de önemli tabi.
Ben Almanya'da yaşıyorum eşimin üzerinden vize alip geldim ve sonra burda bana oturum verildi obur türlü bilmiyorm sadece Almanya seçerseniz pişman olmazsınız demeye geldim. Yaşanılacak ülkelerden biri ama iyice araştırıp kafaniza uyarsa seçin dil seçeneği de önemli tabi.
İngilizce varsa yeterli tabi zamanalda öğrenirsiniz almancayiAlmanca bilmek şart mı bizde sadece işimiz gereyi ingilizce var iyi seviyede ama
Ilk surec nedir sartlar nelerdir acabaAnkara anlasmasi ile ilgili istediklerinizi sorabilirsiniz , ben de yurtdisindayim
Ilk surec nedir sartlar nelerdir acaba
Eşim Gümrük memuru Ben kabin memuruyum. Ama şu anda çalışmıyorum , çocuğumuz yok yabancı dil olarak İngilizce biliyoruz. Bir miktar paramız var kenarda ev almak icin birikim yapmistikMesleğiniz nedir? Diplomanızın yurtdışı denkliği var mı? Hangi yabancı dilleri biliyorsunuz? İlk aşamada kendinizi en az 3 ay geçindirecek maddi birikiminiz var mı? Çocuklarınız var mı?
Düşünülmesi gereken birçok parametre var.
Ben de yurtdışındayım ama ben doktora yapmak için geldim, iş buldum ve evlenip kaldım.
Yani kısaca yapacağımız işi belirtmek ve bunun için gerekli bir sermaye olması gerekiyor değil mi ardından da toplanması gereken evrakları ve süreçleri bir danışmanla sureci ilerletmekOncelikle ne is yapacaginiza karar vermeniz lazim , basvuran kisi taahhut ettigi isi yapmasi lazim mesela web tasarimcisi oldugunuzu varsayalim , bununla ilgili ilgili orada sirket kuracaginizi vs söylüyorsunuz ve bunun disanda baska bir is yapamiyor basvuran kisi , esi dependant oluyor o istedigi iste calisma hakkina sahip oluyor
Basvuru icin toparlamaniz gerkeen evraklar , bunun haricinde business plan hazirlaman iz lazim , bir danismanla calisabilir ya da kendiniz hazirlayabilirsiniz hepsini ve en onemlisi bankada sermayeniz olmasi lazim
Bende ankara anlaşmasına başvuru yapmayı düşünüyorum da siz o şekilde mi gittiniz. En kısa zamanda bir danışmanlık şirketi ile de görüşmeyi düşünüyorum ama biraz bilgi verirseniz çok iyi olurAnkara anlasmasi ile ilgili istediklerinizi sorabilirsiniz , ben de yurtdisindayim
Eşim Gümrük memuru Ben kabin memuruyum. Ama şu anda çalışmıyorum , çocuğumuz yok yabancı dil olarak İngilizce biliyoruz. Bir miktar paramız var kenarda ev almak icin birikim yapmistik
Evet , oncelikle ne is yapacaginiza karar verin, sonra bir danismanla gorusursunuzYani kısaca yapacağımız işi belirtmek ve bunun için gerekli bir sermaye olması gerekiyor değil mi ardından da toplanması gereken evrakları ve süreçleri bir danışmanla sureci ilerletmek
Bende ankara anlaşmasına başvuru yapmayı düşünüyorum da siz o şekilde mi gittiniz. En kısa zamanda bir danışmanlık şirketi ile de görüşmeyi düşünüyorum ama biraz bilgi verirseniz çok iyi olur
Benim işim bilgisayarla alakalı eşim mimar ben kendi adıma başvuru yapmayı düşünüyorum. Ama orda yapacağımızı söylediğimiz işi yapamazsak başka bir işte çalışmak yasak sanırım öyle bir durumda ne yapacağız. Sonuçta oraya yatırımcı olarak gideceğiz ama yatırım tutmazsa ne oluyorNasil bir bilgi istiyorsunuz? Siz sorun ben cevap veriyim , yukarida kisaca bahsettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?