• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yurt dışı eğitimi

hunilili

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2015
38
7
1
31
üniversitede iktisat alanında doktora yapmak amacım. Avrupa ülkelerinden birinde ingilizce eğitim istiyorum. Ama barınma vede günlük ihtiyaçlarımı(yeme,içme,yol gibi) karşılamanın dışında üniversiteye harç vermeden bir eğitim almak arzum. Bumünkün mü? Yapan ya da bilgisi olan var mı?Yardımcı olursanız çok sevinirim. :KK1::KK52:

Jean Monnet ya da Chevening burslarını araştır, eğer not ortalaman yüksekse ve IELTS puanın en az 6.5 sa.

Avrupa ulkeleri bircok degisik burslar veriyor. Bazilari hem egitim hem de yasam mastraflari karsiliyor. Yalniz genelde not ortalamasi ve dil sertifikasi sartlari var. Internette bir cok ilani bulabilirsiniz. Hatta da facebookta bu ilanlari takip eden bir cok sayfalar var. Size basarlilar dilerim!

fulbright var. Bir de masterını kendin karşılarsan ve yüksek not ortalaması getirirsen iyi bir yerde doktora kabul şansın artar, türkiye'yi pek tanımıyorlar. tübitak'ın tev'in ve meb'in de yurtdışı programları var. eğer yurtdışında kalmak gibi bir amacın olsa bile iki sene burstan faydalanır sonra doktoraya geçince kestirirsin.

üniversitede iktisat alanında doktora yapmak amacım. Avrupa ülkelerinden birinde ingilizce eğitim istiyorum. Ama barınma vede günlük ihtiyaçlarımı(yeme,içme,yol gibi) karşılamanın dışında üniversiteye harç vermeden bir eğitim almak arzum. Bumünkün mü? Yapan ya da bilgisi olan var mı?Yardımcı olursanız çok sevinirim. :KK1::KK52:

Herkese merhaba
Yurtdışı eğitim vize işlemleri için sorularınız olursa yardımcı olabilirim
İnfo@artiedu.com adresine mail atabilirsiniz
Sevgiler

Back
X