Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yurt dışına taşınmak mı?
- Konu Sahibi ashiq_kiz
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Ailen yurt dışında olmasaydı belki zor olurdu ama bu durumda gitmeniz mantıklı?Bu durumda önemli olan eşinizin uyum sağlayıp sağlayamayacağı.Çünkü işten çöküp gittiğinde aynı standartlarda(belediye de çalışmak rahattır) iş bulması çok zor olur.Fransa olacak orada okuyup büyüdüm dilinde biliyorum bir şekilde esımde öğrenir sankı mantıklı gibi. Cevabınız için teşekkür ederim
kız hiç sormaBir dk bile düşünmez giderdim.
Ayrıca eşinin ailesine Allah rahmet eylesin,ne güzel bir şey bu şekilde hatırlanmak.
Keşke bende kendi kayınvalidem için böyle düşünebilsem
konuyu okuduktan sonra kendimden utandım ama sonra hemen toparladım ,
ne mutlu valla kaynana ve kayınbaba ardından böyle söyletebilmişler allah rahmet eylesin ikisinede
Burada 5 yıl siz çalışmadan eşinizin 4biniyle geciniceginizi düşünmeniz mantiksiz.
İki gelirle bile zor.
Ve bu kadar maddi olarak iyi değilken nasıl 5 yıl calismamayi göze alıyorsunuz?
Normalde yurtdışı bana bilinmezlik geldiği için korkutuyor ama sizin zaten aile orada , orada buyumussunuz burada sizi bağlayan hicbirsey yok.
Alın tasinizi torbanizi gidin vallahi.
Esin orada bir iş bulur zaten siz de bulursunuz çocuklara anneniz bakar oh mis gibi.
Sizin burada kalmanız hata olur.
İki gelirle bile zor.
Normalde yurtdışı bana bilinmezlik geldiği için korkutuyor ama sizin zaten aile orada , orada buyumussunuz burada sizi bağlayan hicbirsey yok.
Esin orada bir iş bulur zaten siz de bulursunuz çocuklara anneniz bakar oh mis gibi.
Eşim dayım ile calısacak daha once tatile gıttımızde deneme amacli calısmıstı aynn dediğiniz gıbı eledıye gore daha zor demıstı am anasık oldugunu bilerek gideceğizAilen yurt dışında olmasaydı belki zor olurdu ama bu durumda gitmeniz mantıklı?Bu durumda önemli olan eşinizin uyum sağlayıp sağlayamayacağı.Çünkü işten çöküp gittiğinde aynı standartlarda(belediye de çalışmak rahattır) iş bulması çok zor olur.
Evet ailemin orada olması bızım ıcın bir artı. Ayrıca esım iş konusu da ayarlı gibi birsey dayımın şirketi var orada calısacak kapı/ pencere takma işiBurada 5 yıl siz çalışmadan eşinizin 4biniyle geciniceginizi düşünmeniz mantiksiz.
İki gelirle bile zor.
Cevabınız ıcın cok tesekkur ederimbir saniye bile düşünmeden git konu sahibi , durdugun kabahat ,
Amin. İnanın o kadar iyilerdı Kı hep destek oldular arkadaş gibiydik. Onlar ıcın rahat uymaları ıcın ne gerekiyorsa yapuorm dua namazkız hiç sorma
konuyu okuduktan sonra kendimden utandım ama sonra hemen toparladım ,
ne mutlu valla kaynana ve kayınbaba ardından böyle söyletebilmişler allah rahmet eylesin ikisinede
Bir dakika durmayın çocuklar iki dili olur hayat standartlari yukselir.Evet ailemin orada olması bızım ıcın bir artı. Ayrıca esım iş konusu da ayarlı gibi birsey dayımın şirketi var orada calısacak kapı/ pencere takma işi
Tesekkur ederimYasin genc olabilir bencede… birikim yapmak cok kolay olmaz ama bence.. orda gideriniz olmayacak mi? Birikim yapip doneriz diyorsunuz ama gidince geri donmezsiniz bence.. 45-50 yasinda olsan baska konusurdum.. belli yastan sonra cekilmez
Gercekten Bundan 4 yıl once hersey cok farklıydı suan hersey çile haline geldıHiç düşünmeyin çekin gidin. Benim eşimin işi yurt dışında çok rahat iş bulabileceği bir alan bazen iş teklifi aldığı da oluyor. Ama burda döviz üzerinden Türkiye ortalamasının çok üzerinde kazandığı için gitmek istemiyor. Buna rağmen yarın gidelim dese bir dakika durmam. Her gün doğmamış çocuğum geleceği bu ülkede nasıl olacak diye düşünüyorum. O yüzden siz burda kalmayı hiç düşünmeyin bile.
İlahiLütfen gitmeyin.
Biz tek mi cekeceğiz bu çileleri ne münasebet. Gitmeyin.
Cok tesekkur ederim gercekten yanlış düşünmediğimi hisettirdinizBir dakika durmayın çocuklar iki dili olur hayat standartlari yukselir.