yurt arıyorum?

Bence 3 yada 4 kişilik odalarda çok konforlu gerçekten öyle içiçe değil ferah hatta bazı 4 kişilik odaların terası var.Yemek konusuna gelince yemek fiyata dahil değil.Sabah öğlen akşam yemek çıkıyor.Öğünü 4 tl ama şöyle birşey var zaten öğlen okula gideceksiniz yada ikinci öğretimseniz akşam okulda olcaksınız okulda yersiniz sadece sabah kahvaltısını yurtta yaparsınız.Okulda yemek fiyatları çok uygun 4 çeşit yemek 2 tlydi galiba.Ben ikinci öğretimim sabah kahvaltıyı yurtta yapıp akşam okulda yemeyi düşünüyorum.Ben çok yurt baktım bu kalitede olan yurt sayısı gerçekten çok çok az ve fiyatları bu yurdun iki katı bu arada bugün yurt milliyet gazetesine çıkmış

çoğu şeyi paralı yurdun bildiğin otel gibi pahalı geldi bana ama tabi herkesin kendi fikri

Genelde yurtlar jetonlu sistemle çalışırlar zaten.Çünkü diğer türlü bir kıyafet için makine çalıştıranlar oluyormuş o yüzden 1 yıkama 1 tlymiş.Çoğu dediğinde bende herşeyin paralı olduğunu düşündüğünü sanmıştım

biriniz de esentepe yurdu hakkında bilgi verseniz ya interneti var mı öğrenemedm bir türlü

biriniz de esentepe yurdu hakkında bilgi verseniz ya interneti var mı öğrenemedm bir türlü

esentepe yurtları yazdığında direk saü nün sitesine bağlanıyor.demekki kendi sitesi yok artık orda yazan bilgilere göre :) kayıt günü gidersin artık :)

yazılmak istiyorsan cnm ziraat bankasından hesaplarınına 400 tl depozito yatırıp faks layabilrsn odalar dolabilr cünkü. 4000tl likler dolmadan ii bir düşün taşın . kim bilr belki oda arkdşı oluruz =)

olamaz mı olabilirr :):) şimdi karar veremedim bende ya artık kısmet :)

kızlar ben sakarya üniversitesinde okuyorum. sormak istediğiniz birşey varsa sorabilirsiniz. ben yurtta kalmıyorum ama bütçenize göre size yurtlar tavsiye edebilirim.

kampüse yakın adatepe var çakıroğlu kampüssaray var. bu yaz tatilindede yeni bir yurt açıldı. bu yurtlar en aşağı 350 liradan başlıyor ama. ayrıca neden okula yakın yurt istiyorsun canım merak ettim. okul biraz tepede kayıta gidince görürsün.çarşıdada güzel yurtlar var. ben size adaçarkı tavsiye edebilirim. yurdu gidip gördüm karaokesi spor salonu herşeyi var yemekte ücretsiz ama servisi yok çarşıda. arkadaşlarım kalıyor çok memnunlar. onunda fiyatları aşagı yukarı aynı. sanırım iki kişilik oda 400 dü.bir sürü yurt var. daha ucuz istersen duru yurdu var. yuvam var idealist var ama bunlardada akşam yemeği falan yok.karışık biraz...

aslında ben istanbuldayken çok fazla otobüs çektim artık otobüs istemiyorum yani uzak olmasın istiyorum uzak olursada servisli olsun istiyorum.şimdi aklımda adatepe var oranında akşam yemeği yok diğer herşeyiyle güzel yani ama gidip görmedim onun bi kampuse yakın bide serdivanda yeni yapılmış olan binası varmış bende serdivandaki yurda kayıt olmayı düşünüyorum bi bilgin varmı orası hakkında yani arkadaşlarından falan duymuş olabilirsin :)

yeni binası serdivanda bu yaz tatilinde açıldı.o yüzden bi bilgim yok ama yeri güzel mavi durakta. durağa çok yakın yani sıkıntı çekmezsin. o civarda da bir sürü yurt var efsun elit reyhan falan. okula 10 dk falan sürüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…