slm kızlar. sakaryada uygun fiyatlı cemaat vs ile alakası olmayan bildiğiniiz yurtlar var mı ? bir de merkez de bir yurt da mı kalmak daha mantıklı okulun içindeki esentepe yurtlarında mı?
Eve çıkın kızlar,,,yurtlar zordur
kızlar bende sakaryada okudum kampüse 10 dk mesefede reyhan kız öğrenci yurdu var ben orda kaldım çok güzel biyer şen şakrak tavsiye edebilirimmm
benim aklımdada adatepe var orası hakkında bi bilginiz varmıı ?
benim metalurji ve malzeme mühendisliği. o zaman bence sen devlet yurduna başvur.yoksa diğer türlü baya bi pahalı olur.
yurt güzele benzior cnm fiyatları hakkında bir bilgi edinirsen yazar mısın ?
hayır canım zaten yurt sahibi sakarya üniversiteside öğretim görevlisi
fiyatları normal canım
Reyhan Kz renci Yurdu Sakarya Yurt Sakarya niversitesi
burdan tüm bilgilere ulaşabilirsin
Ben kampüsaray yurduna yazıldım kızlar anlatıyım.Odam 3 kişilik bazalı yatak plazma tv buzdolabı dolap çalışma masası banyo tuvalet var odada.Ayrıca yurtta kapalı havuz sauna kuaför spor salonu etüt odası vs bir sürü şeyi var ve bunlar ücretsiz. Okula 200 metre uzaklıkta olmasına rağmen ücretsiz servisi var.Çok güzel bir yurt hatta bugun milliyet gazetesinde çıktı :) Ben çok beğendim fiyatıda 3 kişilik bazalı oda aylık 375 tl 4 kişilik ise 325 tl. 1 ve 2 kişilik odalar dolmuş.İnternet sitesi var bir bakın derim sormak istediklerinizi sorabilirsiniz..
Ben kampüsaray yurduna yazıldım kızlar anlatıyım.Odam 3 kişilik bazalı yatak plazma tv buzdolabı dolap çalışma masası banyo tuvalet var odada.Ayrıca yurtta kapalı havuz sauna kuaför spor salonu etüt odası vs bir sürü şeyi var ve bunlar ücretsiz. Okula 200 metre uzaklıkta olmasına rağmen ücretsiz servisi var.Çok güzel bir yurt hatta bugun milliyet gazetesinde çıktı :) Ben çok beğendim fiyatıda 3 kişilik bazalı oda aylık 375 tl 4 kişilik ise 325 tl. 1 ve 2 kişilik odalar dolmuş.İnternet sitesi var bir bakın derim sormak istediklerinizi sorabilirsiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?