O okypete Nirvana Kayıtlı Üye 28 Mart 2008 84.873 40.718 698 14 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi okypete #281 MissisHippi .!.: Sevgi böcükleri..... Genişletmek için tıkla...
O okypete Nirvana Kayıtlı Üye 28 Mart 2008 84.873 40.718 698 14 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi okypete #282 EbediMutluluk .!.: ALLAH rahmet eylesin oky,diğer arkadaşında. ben hiç yakınımı kaybetmedim şükür,anneannem dedem hepsi hayatta,nasıl olurum bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... çok teşekkür ederim ebedi. senin mesajını görmemişim. Allah sevdiklerinin acısını göstermesin inşallah sana. uzun ömür versin hepsine..
EbediMutluluk .!.: ALLAH rahmet eylesin oky,diğer arkadaşında. ben hiç yakınımı kaybetmedim şükür,anneannem dedem hepsi hayatta,nasıl olurum bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... çok teşekkür ederim ebedi. senin mesajını görmemişim. Allah sevdiklerinin acısını göstermesin inşallah sana. uzun ömür versin hepsine..
E EbediMutluluk Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 10 Haziran 2012 3.953 1.282 198 14 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi okypete #283 okypete .!.: çok teşekkür ederim ebedi. senin mesajını görmemişim. Allah sevdiklerinin acısını göstermesin inşallah sana. uzun ömür versin hepsine.. Genişletmek için tıkla... amin cümlemizin...
okypete .!.: çok teşekkür ederim ebedi. senin mesajını görmemişim. Allah sevdiklerinin acısını göstermesin inşallah sana. uzun ömür versin hepsine.. Genişletmek için tıkla... amin cümlemizin...