• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüregimiz yaniyor.. kekligimizi Rabbimize yolladik.. dua istiyorum lutfen..

dün gece haftalardir bekledigimiz haber geldi.. halam bagirsak kanserine yenildi dostlar.. dost aci günde belli olurmus.. aci günümde beni yanliz birakmiyacaginizi bildigim icin sizlerle paylasmak istedim.. canim kekligimiz icin Allah rizasi icin dua edermisiniz.. hatim indiriyoruz cüz almak isteyen olursa nolur yardim edin..

sali günü hollandadan gelecek cenazesi.. çarsamba günü defnedecegiz.. ama nasil..... soguk buz gibi topraga nasil kiyipta verecegiz bilmiyorum.. kötüyüm canlarim kötüüüüüüüü.

Allah sabırlar versin,halanıza rahmet eylesin:Saruboceq:
İnsanın sevdiklerinden birini toprağa vermesi öldüğünü kabullenmesi çok zor ve acıdır ama en azından artık o illet hastalık yüzünden acı çekmeyecek diyerek kendinizi teselli edin:1no2:
Size ve tüm ailenize başsağlığı ve sabırlar diliyorum.
Halanızın mekanı cennet olsun inşallah,Rabbim kabul ederse dualarım halanız için:teselli:

oyyy :teselli: başınız sağolsun canım... Allah sabırlkar versin.. bu illet hastalığa yakalanan direnci düşükse kolay kolay kurtulamıyo..bende çok sevdiğimi kaybettim bu hastalık yüzünden. mekanı cennet olsun inş. cüz alamam şu an için ama dua edicem canım..tekrar başınız sağolsun

Başsağlığı ve sabır diliyorum arkadaşım,Allah yerini cennet etsin...

acimiz cok buyuk benimde teyzem olur kendisi onu cok seviyorduk
yasatmak icin elimizden gelen herseyi yaptik
ama rabbim onu yanina cagirdi
insallah mekani cennet bahcelerinden bi bahce olur

Allah razı olsun arkadaslar.. carsamba gunune kadar 41 yasını tamamlamaya calısıyoruz..okumak ıstersenız arkadaslar
unutmayın bugun bıze yarın sıze..

Son düzenleme:
canım bnm başınız sağolsun,allahım günahlarını affetsin,mekanı cennet olsun,rabbim sabırlar versin

senağlamaBenimde Halam olurdu kendisi
Cok sagol kizlar Allah razi olsun..
Cok iyi bir insandi kimsenin kotulugu istemezdi..
Insallah simdi yerinde rahat uyuyordur..
Rabbim onu cennetine girmeyi nasip etsin..
Bizlerede sabir wersin...
:gitme:

Son düzenleme:
Back