• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüregimiz yaniyor.. kekligimizi Rabbimize yolladik.. dua istiyorum lutfen..

SuRMeLi66

CANIMIN 3Ü KIZLARIM 👭 👱‍♀️
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2009
6.151
5.671
398
dün gece haftalardir bekledigimiz haber geldi.. halam bagirsak kanserine yenildi dostlar.. dost aci günde belli olurmus.. aci günümde beni yanliz birakmiyacaginizi bildigim icin sizlerle paylasmak istedim.. canim kekligimiz icin Allah rizasi icin dua edermisiniz.. yasin baslattık
sali günü hollandadan gelecek cenazesi.. çarsamba günü defnedecegiz.. ama nasil..... soguk buz gibi topraga nasil kiyipta verecegiz bilmiyorum.. kötüyüm canlarim kötüüüüüüüü.

Son düzenleme:
öyle yakından biliyorum ki bu acıyı :gitme:

babannemi akciğer kanserinden kaybetmiştik..mafoldumben

canım Rabbim mekanında huzurlu kılsın inşAllah..:Saruboceq:

çektiği acılar kefaret olsun ahiretinde..

Mekani cennet, kabri nur olsun insallah..:Saruboceq:...Allah rahmet eylesin sizlerede sabir versin.:Saruboceq:

Tatli hayatin en aci gercegi ÖLÜM....:çok üzgünüm:

Allah rahmet eylesin, geride kalanlara sabır versin canım...

başın sağ olsun canım benimde bi halam vefat etti 2 sene oldu zor ben yine o halamı hiç göremedim tanımak ölen kişiyi daha bi zor Rabbim sabır versin.canım metanetli ol ki babanda ayakta durabilsin...

basiniz saolsun sürmelim cok üzüldüm, ama napalim allahin emri. allah kalanlara ömür versin... allah rahmet eylesin mekani cennet olsun insallah... :(((

Back