- Konu Sahibi minik_kelebek
-
arkadaslar ben aranıza yenı katıldım,cok merak edıyorum aranızda hamılelıgının ılk aylarını hafıf kanamalı gecıren varmı.offfff ben cok korkuyorum,benım 5+5 haftalık.bı müddet leke olarak geldı ama bugun karın agrısı oldu ve kan seklınde geldı.doktorumu aradım yarın gel dedı.off cok korkuyorum bebısıme bıse olur dıye.yüreğime su serpecek bırılerı varmı
arkadaslar ben aranıza yenı katıldım,cok merak edıyorum aranızda hamılelıgının ılk aylarını hafıf kanamalı gecıren varmı.offfff ben cok korkuyorum,benım 5+5 haftalık.bı müddet leke olarak geldı ama bugun karın agrısı oldu ve kan seklınde geldı.doktorumu aradım yarın gel dedı.off cok korkuyorum bebısıme bıse olur dıye.yüreğime su serpecek bırılerı varmı
olmadı arkadaslar,maalesef düşük yapıyormusum.bebek gelısememıs.yarın kürtaj olcam kendımı cok kötü hissedıyorum.inşallah bi dahaki sefere.umudumu kaybetmekde istemiyorum.ve ALLAH bebek isteyen herkeze saglıklı bı bebiş nasip eder İNŞALLAH....
arkadaslar hepinize cok tesekkürler,birazdan hazırlanıp doktora gıdıcez.kasıklarımda agrı yok ama karnımda regl olcakmısım gıbı agrı var.kanamada pıhtılı degıl sulu ve acık kırmızı.doktordan gelınce neler oldugunu yazarrm,umarım kötü bişe yoktur.buarada bebişimizin kesesını görmüştük ama cok küçüktü kalp atışlarını duyamadık.neyse dua edın arkadaslar,görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?