Bu ense ölçümü ve burun kemiği ölçümü Down sendromu veya diğer trimozomi bozukluğu var mı diye bakılıyor ense kalınlığı fazla ise Down sendromunu düşündürebilir ve doktorunuz sizi ona göre yönlendirebilir ayrıca ikili testte bunların size ihtimallerini Sunal 10000de bir gibi kesinlik arz etmez eğer o da çıkarsa amniyosentez sıvısı alınır bakılır yani ense. Ters dönmüş diye ölçememiş bir şey yok hemen korkmayınızDiğer forumlarda okunmadığı için buradan yazıyorum
Kızlar merhaba 12.haftadayım yarın ikili test ve detaylı ultrason için barkod verdi doktor . Ben özelede gidiyorum normalde ama devletede kaybım vardı temmuz ayında o yüzden endişelerim var . Devletteki doktor bugün ultrason ile bakmadı yarın detaylı bakılır ve ikili test yaparız dedi geçen gün özele gitmiştim burun kemiğini gördüm bu bizim için iyi bir şey ama bebek ters pozisyon da enseyi ölçemiyorum dedi . Burun kemiğini nasıl gördü o zaman çok heyecanlıyım ve korkuyorum nasıl bir işlem oluyor bilgisi olan yazabilir mi .
Burun kemiğini nasıl gördü o zaman ona şaşırdımBu ense ölçümü ve burun kemiği ölçümü Down sendromu veya diğer trimozomi bozukluğu var mı diye bakılıyor ense kalınlığı fazla ise Down sendromunu düşündürebilir ve doktorunuz sizi ona göre yönlendirebilir ayrıca ikili testte bunların size ihtimallerini Sunal 10000de bir gibi kesinlik arz etmez eğer o da çıkarsa amniyosentez sıvısı alınır bakılır yani ense. Ters dönmüş diye ölçememiş bir şey yok hemen korkmayınız
Doktor kendi odasında değil bir alt kat dedi o yüzden biraz heyecan bastınormal ultrason ve kan testi yapılıyor tarama için. hiç endişe etmeyin. gitmede önce tatlı bir seyler yiyin, biraz yürüyün bebek hareket etsin daha iyi görülmesi için. hiç endişe etmeyin, normak muayeneden farkı yok
Yakalamıştır o kadarını ben tam bilemiyorum ama dediğim gibi endişe edecek bir şey yok ikili testiniz size ihtimalleri sunacaktır boşuna stres yapmayın.Burun kemiğini nasıl gördü o zaman ona şaşırdım
Tamam canım teşekkür ediyorumYakalamıştır o kadarını ben tam bilemiyorum ama dediğim gibi endişe edecek bir şey yok ikili testiniz size ihtimalleri sunacaktır boşuna stres yapmayın.
Kaçan kovalanır bunun burçla alakası yok siz kendinizi sevin kendine saygı duymayana kimse saygı duymaz sevmez bir hata yaptınız özür dilediniz ona rağmen hala yazmıyorsa bırakın ne kaybettiğini anlasın he bu dediklerime rağmen size yazmıyor ise o zaman bilinçli zaten ayrılmak için yer arıyormuş erkekler sandığımız kadar gururlu değil duygusal olan bizleriz bizler kadar gururlu olamazlarTamam canım teşekkür ediyorum
aynı işlemler yapılıyor ama. korkmanıza gerek yok, sakin olunDoktor kendi odasında değil bir alt kat dedi o yüzden biraz heyecan bastı
Tamam canım teşekkür ederimaynı işlemler yapılıyor ama. korkmanıza gerek yok, sakin olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?