yuppy sonunda oldu,

tebriklerrr :teytey: hayırlı olsun canım. sağlıkla kucağına almanı diliyorum

Hepinize çok teşekür ederim arkadaşlar Yüce rabbim bana bu duyguyu yaşattı olmayan herkese Rabbim evlat nasip etsin.Arkadaşlar bişey sorcam benden leke geliyo sürekli ters bişey olacak diye çok tedirginim.dr.uma sordum olabilir dedi.Bu konuda bilgisi olan varmı yardım?Yarın tekrar kan değerim yükselmişmi diye bakılacak dua edin yükselsin arkadaşlar.

sevdagul tebrik ederim canim asilamami yaptirmistin sen adetine kac gun kala test 62 cikti???

canim korkma deger yukselir benimde asilamanin 12. gunu 31 di degerim tam bir hafta sonra yani 18-yada 19 gun degerim 617 ye cikmisti....yani her iki gunde bir iki katina cikmisti...şutarafagitti

transferden sonra 12, gün kanda bakıldı.Fakat şuan kanamam var korkuyorum.Yarın tekrar kan testi yapılacak mehaycım.İnşallah olumsuz bişey çıkmaz.

Arkadaşlar transferden sonra 12.gün 62 ydi değerim şimdi 112 olmuş .sizce nasıl yorumlarmısınız.

sevdagülcüm bence sonucun çok güzel sakın canını sıkma çünkü birden zaten çok yükselse dış gebelik olurdu dr söylerdi sana bunları anlatmadımıda kafana takıyosun

arkadaşlar size bir şey sorcam tüp bebek için kullanılan o iğne ilaçlar bende acayip ödem yapıyo vucudumda patlayacak gibi oluyorum sizler nasılsınız yaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…