• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

sevgilime bi süpriz yaptım da kendi biriktirdiğim paramla onun merhum annesinin mezarını yaptırtdım.ben ögrenciyim ve çalışmıyorum paraı da biriktirmek biraz zor oldu acıkcası birde onun tepkisi ne olur diye de cekiniyordum o yüzden erteleyip durdum cesaret edemedim acıkcası ama güsel oldu ya cok duygulandıkkkkk benim için hayal gibiydi hayl gibi bi gündüü :utangac:

canım iyi güzel olaki olmadı kader ayırdı sizi o zaman o mezar sevgiline her mezarlığa gittiğinde batmazmı? yada neden ben yaptırmadım demezmi? çok tuhaf ve değişik bir hediye daha sevgiliyken böyle bişey yaptırmana analam veremedim doğrusu.sonuçta ilersinide düşünmek lazım.herkes yola kesin evleniriz diye çıkıyor ama sonu çoğu zaman hüsran bide böyle çok tuhaf bi hediye var için işinde ben anlam veremedim doğrusu...keşke başka bişey yapsaydın.bu hem büyük sorumluluk hemde yükümlülüğü ağır bişey.ama annesini önceden tanıyorsan ona bişey diyemem tabi.sana hakkı geçmiştir falan filan o olabilir ama ben olsam şayet evlenmeden böyle bişeyin teklifini dahi yapamazdım..o varken bana mı? düşer..kafamçokkarıştı :teselli:

:nazar:tüm kalbimle tebrik ederim canim
nekadar hayirli birseye vesile olmussun
kesene bereket
rabbim daima gönlüne göre versin insallah
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Back