Rabbim yar ve yardımcınız olsunİyi aksamlar kardeslerim deprem bölgesi malatya da yaşıyoruz hepimiz dısarda çadırlardayız malatya dümdüz oldu hemen hemen heryer yıkıldı ama hiçbir kurtarma ekibi yok doğru düzgün hepinizden dua bekliyoruz suan göçük altında yardım bekleyenler var rabbim herkesin yardımcısı olsun
İyi aksamlar kardesim ben 200 tane ihlas süresi almıstım ama okuyamadım deprem oldu cadırdayiz caga coluk üstümüze bir çorap alacak bile zamanımiz olmadı 200 tane ihlası okuyamayabilirim yerime alacak arkadas varmı çok üzgünüm
Amin amin kıyamet gibi sallandık ve hala sallanıyoruz hiç birsey kalmadıRabbim yar ve yardımcınız olsun
Dualarımız sizinle
Tamam canım sen düşünme okuruzİyi aksamlar kardesim ben 200 tane ihlas süresi almıstım ama okuyamadım deprem oldu cadırdayiz caga coluk üstümüze bir çorap alacak bile zamanımiz olmadı 200 tane ihlası okuyamayabilirim yerime alacak arkadas varmı çok üzgünüm
Tuğbammmmm olur ..
Miraç kandiline kadar zamanı var kusura bakmayın burda elektirikler yok sular yok gaz yok buraya bir anonce bildirmek istedim günah olmasın diye
Senden de caniai senden de ne olcak yarın bitirrim inşallahTuğbammmmm olur ..
Allah razı olsun
Fazla dersen 100 ben okurum canım
Tesekkür ederim kardeslerim duaya çok ihtiyacımız varTamam canım sen düşünme okuruz
Yeter ki siz iyi olun
Olur mu kardeşim ne demek ne kusuruMiraç kandiline kadar zamanı var kusura bakmayın burda elektirikler yok sular yok gaz yok buraya bir anonce bildirmek istedim günah olmasın diye
Özelden yazan arkadaşlarım oldu Mart ayında ya berat kandili canım eğer ki imkanları olmazsa yazacaklar ..Senden de caniai senden de ne olcak yarın bitirrim inşallah
Aklmda vardı aslinda hatta hatim için bile deprem bölgesinde olanlarınkini dagitsak mi ne dersin
Yok balım yüreğini seveyim yarın bildirim yaparımFazla dersen 100 ben okurum canım
Tamam kuzum Allah razı olsunYok balım yüreğini seveyim yarın bildirim yaparım
Ama berat hatminidd incelemek lazım sanki canisi
Doğru dogru Mart'ta zor olur kiÖzelden yazan arkadaşlarım oldu Mart ayında ya berat kandili canım eğer ki imkanları olmazsa yazacaklar ..
Senin güzel kalbini severim
Olur mu kardeşim ne demek ne kusuru
Bol bol dua ediyoruz gözlerimiz dolu dolu
Hiç düşünme yarın ben bitirdim diye yazarım
Hatimde 23.cüzü aldım anneme vereyim eğer okuyazmsa yazarım burdaTamam kuzum Allah razı olsun
Hatmide okuyamayacak insanlar olursa okuruz dağıtırız yazdıklarında kuzum
Tamam kuzum yazarım mutlakaDoğru dogru Mart'ta zor olur kideprem bölgesi için haberdar et mutlaka gerekirse sayfa sayfa paylaşırız
Senin kalbinin güzelliği ne olcak peki
Tamam canım istersen annene ver okuyamazsa okuruz ama haberdar et olur mu ?Hatimde 23.cüzü aldım anneme vereyim eğer okuyazmsa yazarım burda
Sende sağol balimTamam kuzum yazarım mutlaka
Kalbi güzel Tuğbammmmm sağol kuzumm
Allah senden de razı olsunAllah Razı olsun allaha emanet olun kendimi toparlayınca uğrarım zikirlere katılırım insallah