sizlerden ricam üsküdardaki yunus emre hastanesinde doğum yapmış olan arkadaşlardan bilgi.çok sevineceğim.1,5 ayım kaldı ve doktorumu değiştirmek zorunda kaldım.
canım mesajımla ilgilendiğin için teşekkür ederim.Ama ben yunus emre hastanesini bir değerlendirmek istiyorum.Hatta randevu aldım önümüzdeki hafta doktora görüneceğim ve bütün detayları konuşacağım.haliyle 7,5 ay kendi doktorumdan sonra başka bir doktora bebeğini ve kendini emanet etmek insanı strese sokuyor.Allahta hayırlısını diliyorum ...
canım devlet hastanesi istemiyorsan sana özel hastane olarak sultanbeylideki Sultanbeyli Özel Tıp Polikiliniği var. orda Elvan Bey ile görüşürsen gerçek bir doktor diye ben ona derim.6 doktor değiştirdim.hepsinden çok çok iyi.istersen bir git görün.ssk lıya da bakıyor
Yunus Emre Hastanesine gidiyorum.
Nihan hanıma. Fakat doğum iznine ayrıldığı için Nisanın ilk haftası dönecekmiş.
Ben de dönmesini bekliyorum. Doktorumdan memnunum.
Ayrıca kuzenimde orada doğum yaptı. Doktoru o tavsiye etti zaten.
ben yunus emre hastanesine gitmeye başladım.Nazife hanıma gidiyorum.Güleryüzlü ayrıcada çokta ilgili.şuan için çok memnunum.inşallah doğumumuz da hayırlı olur hepimizin.
Merhaba Gülom
Ben Daha Yeni Geldim Bu Siteye.senin Gibi Yunus Emre Hastanesini Düşünüyorum.tabii Ordaki Doktorlarin Profilide önemli Hemde çok.zannediyorum Doğum Yapmişsindir.tecrübelerini Hastane Ve Doktor Hakkinda Bilgilerini Iletrmisin.cevap Için şimdiden Teşekkürler.bebeğinle Sağlikli Ve Mutlubir Hayat Diliyorum.
Bende oraya gitmeye basladim suan 26 +2 haftalik hamileyim ama doguma nereye gidecegimi bilemiyorum kararsizim bu konuda benide aydinlatin eger daha once dogum yapanlar varsa ozellikle rica ediyorum simdilik nihan hn gidiyorum ama simdiye kadar yasadigim sikinti dr dan cok ordaki asistanlardan kaynaklandi genelde yanlis anlamaya ve anlatmaya musaitler birbirleri arasinda kordinasyon yok o yuzden kararsizim ama dr nasil bilmiyorum
arkadaslar ben eskiden orda çalısıyordum suan hastanemi değiştirdim.ama size selma hanımı tavsiye ederim bende ona muayne oluyordum çok memnun kalıyordum annemide oraya getirmişitim oda memnun kaldı. tabi siz bilirsiniz ben tanıdığım için soyledım iyi akşmlar
kusura bakmayın malum bebişten dolayı çok sık bakamadığımdan yazamadım.şunu rahatlıkla söyleyebilirmki nazife hanımdan inanılmaz derecede memnunum.sezeryandan sonra hemen ayaktaydım abartmıyorum.ve sezeryandan sonra korktuğum acıları çekmedim.önce allahıma sonrada doktoruma şükrediyorum..ve doğum yaptıktan sonra kontrollerde de çok ilgili.hani doğurtturdum bitti gitti yapmıyor.çok ilgileniyor.telefonla ihtiyaç duyduğunda içtenlikle sorularınıza cevap veriyor.zaten güleryüzü insanı rahatlatıyor.bir tanışın sizde bana hak vereceksiniz zaten.sevgiler
normal doğum 450 sezeryen 600 müş arkadaslar yunus emrenin şimdi aradım ama hiç gitmedim ne doktor tanıyorum ne orda doğum ypamış tanıdıgım var hastane şartları nasıl ameliyathanesi yoğun bakımı falan?
ben yunus emrede ıkıncı cocugumu dogurudm ve cok menmun kaldım allh razı olsun tum calısanlarından cok ccok menmunum kardesımede gormcemede orayı tavsıye ettım hamdolsun ehm ucuz hem cok ılgı var
merhabalar ben 2006 yılında Yunus Emre Hastanesinde doğum yaptım ve bir kaç arkadaşın daha aynı hastane ve aynı doktorda doğum yaptı.Doktorum Selma Nihan Karakaya ydı.Hastaneden de doktorumdan da çok memnunum süper bir hastane ben böyle bir özel hastane görmedim insan sağlığına insanca değer veriyorlar diğerleri gb para gözlülük yapmıyorlar kesinlikle tavsiye ederim
arkadaşlar bende 07/07/2008 de yunus emre de doğum yaptım.hemde sezaryan 220 tl ye.süper bir hastane çok ilgili hizmet kalitesi ve güleryüzlülük harika.herkeze tavsiye ederim