Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba Arkadaşlar,
Burun ameliyatı için bir arkadaşım Yunusemre Hastanesinden Hüseyin Altun u önerdi. Doktor ve hastane ile ilgili bilginiz varsa ne olur bana yardım edin.!!!
Alpat sence Emre İlhan mı yoksa Hüseyin Bey mi desem ne dersin .Aralarında baya bir fiyat farkı varda!
tabiki Hüseyin Altun derim opuyorumnanaktan
Anladığım kadarı ile Hüseyin Altuna burnunu yaptırmışsın sonradan bir sorun yaşadın MI? ve istediğin formda yapabildimi?. Bende içerde düzeltmede olması gerekiyor o yüzden bayağı endişeliyim. Herkes Emre İlhan diyor ama Hüseyin yaptığı bir burnu gördüm bayağı iyiydi karasızım. Tecrübelerinle bana Yardımcı olursan sevinirim.
Anladığım kadarı ile Hüseyin Altuna burnunu yaptırmışsın sonradan bir sorun yaşadın MI? ve istediğin formda yapabildimi?. Bende içerde düzeltmede olması gerekiyor o yüzden bayağı endişeliyim. Herkes Emre İlhan diyor ama Hüseyin yaptığı bir burnu gördüm bayağı iyiydi karasızım. Tecrübelerinle bana Yardımcı olursan sevinirim.
emre ilhan yada hüseyin altuna vs. fark etmez...ama sadece bir burun gördün begendim dedin...bir burundan fazla görmen gerekiyor bence karar verebilmek icin...ben en az 637383 burun gördüm öyle karar verdim...herhangi bir doktor diyelim bir burun yapti süper oldu ama bu demek olmazki tüm burunlar süper diye...armani birtane elbise tasarlar muhtesem olur ama geri kalan koleksiyon bes para etmez...
sonuna kadar katılıyorum sana ama anladığım kadarıyla ön bilgi alıyor cera tıpkı sizler gibi tecrübeleri olanlardan fikir ediniyor.edinilmelide bana göre hangi doktor olursa olsun yüz yüze görüşmenin daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum.bizler bilgi veririz .yönlendirme yapmak doğru olmaz.
yönlendirmek zaten bize düsmez...dedigin gibi yüz yüze görüsmek en saglami tabiki...ama iste bazilari var cidden bir buruna aldanip ameliyat oluyorlar...ondan söyledim yani öyle bir hata yapmasin diye...:)
Merhaba Arkadaşlar,
Burun ameliyatı için bir arkadaşım Yunusemre Hastanesinden Hüseyin Altun u önerdi. Doktor ve hastane ile ilgili bilginiz varsa ne olur bana yardım edin.!!!
merhaba,
hüseyin beye 3 yıl önce ameliyat oldum okadar doğal okadar güzel olduki arkadaşlarım çok beğenerek ameliyat olmak istediler, yeni arkadaşlık kurduğum kişiler hiçbir şekilde burnumun estetik olduğunu anlamadı. 3 yıl geçmesi üzerinden hüseyin beye kardeşim kuzenlerim 10-12 arkadaşım burun estetiği ameliyatı oldu ve inanın 1 tanesinde bile memnuniyetsiz bir durum yaşamadık. 1 ay sonrada diğer kardeşim ameliyat olacak.
hüseyin beyle görüşmenizi tavsiye ederim. pişman olmazsınız. benim en büyük özelliğim estetik cerrahına değil kbb uzmanına estetik konusunda güveniyor olmam , neden çünkü kbb uzamanları burnumuzun içerisini eti kemiği vs... çok daha iyi bildikleri için gönül rahatlığı ile tercih ettim.
birçok arkadaşımda estetik cerrahı bilindik isimlere ameliyat oldular ancak memnun değildir çünkü NEFES alamıyorlar ve 2. ameliyat için bir çoğu Hüseyin beye gelmiştir.
resim isterseniz gönderebilirim ...
birdaha ameliyat olsam Hüseyin ALTUN dan başkasına olmam.
fiyatlarda ayrıca çok uygun. isim yapıp milyarlarca para alınmasından yana değilim doğru olanı bulmak önemli....