Hayirli Aksamlar Kizlar, ben burada yeniyim.. özet geceyim 1 yil 1 aylik evliyim, 25 yasindayim ve baya kiloluyum (kilom bebeklikden beri olan bisey). Adetlerim hep düzenli 28 ila 31 günde bir oluyorum. Yumurtamda düzenli olusuyor ama subattan bu yana yumurtamin catladigina dahil akintim gelmiyor onun yerine yunurtamin catlamasi gerektigi gpn artik agrim oluyor. Ve 3 defa doktorda kan verdim doktor prpgestoron degerin (ilki4,4 ikincisi 5,5 ve en son kan alindiginda 3,7 cikti) düsük yumrrtanin catladigi görükmüyor kanda diyor.
Ve tüp bebek merkezine yolladi beni, orada bana denilen önce klomen ve catlatma ignesi tedavisi görecekmisim arti progestoron hapi kullanmam gerekmis. Ne rahim filmi cekildi nede baska birsey. Adetin 21.gününe randevu almam gerek ve kan vercem (tekrar hormonlara felan bakilcak) o gün tabi ultrasondan felanda kontrol edilcekmisim. Egerki iki defa klomene , Progestorona ve catlatma ignesinesine ragmen hamile kalmazsam o zaman laparoskopi veya rahim filmi yapip tüplerime bakilacakmis. Sizce ilk tüplere bakilmasi gerekmezmi, tedaviye baslamadan önce?
Hakkinizi helal edin baya uzun oldu kizlae.