Yunanistan'da 6.7'lik deprem

korkmaya başladım iyice dünden beri ardı arkası kesilmiyor

deprem çantamı yenileme ve düzenleme geldi aklıma.
evdekilerle durum planımız yapalım, Allah yardımcımız olsun.

RABBİM yardımcımız olsun dünden beri sallanıyor İSTANBUL bu sabahta oldu..

Allah yardımcımız olsun. Son zamanlarda yaşadıklarımız hiç hayra alamet değil

99 depremini kocaeli taraflarında bizzat yaşadığımız için deprem en korktuğum şeydir

allah yardımcımız olsunnn

Arkadaşlar , Allah bizi başa çıkamadığımız bu afetlerden korusun ama lütfen bizde önlemlerimizi alalım .

Bir deprem çantası hazırlamak , deprem anında ne yapacağına dair planlı olmak ...

Arkadaşlar , Allah bizi başa çıkamadığımız bu afetlerden korusun ama lütfen bizde önlemlerimizi alalım .

Bir deprem çantası hazırlamak , deprem anında ne yapacağına dair planlı olmak ...

ben deprem olunca öyle kalakalıyorum yerimden kımıldayamıyorum
geçen deprem oldu uyuyordum uykudan uyandım, aklımdan iyi ki üstümde battaniye var, enkaz altında kalırsam üşümem diye düşündüm insan sağlıklı düşünemiyor yani

Haklısın chess , keşke deprem anında soğukkanlılık korunabilse . Rahmetli dedem , 80 li yıllardaki bi depremde gözümüzün önünde balkondan atlamıştı (orada rahmetli olmadı tabi)

99 depreminde evden çıkıyoruz , rahmetli annemi arıyorum evin içinde yok yok , meğer hepimizden önce ve yanında yatan babamı uyandırmadan atmış kendini sokağa Can bu , o korku ile insan pek bir şey akıl edemiyor galiba .

Depremle ilk tanışma anım geldi aklıma. Yanılmıyorsam ilkokul birinci sınıfa yeni başlamıştım. Odamda ders çalışıyorum, bişey oluyor ama anlamadım. Oldukça da uzun sürdü, odamdan çıktım baktım evde kimse yok. Bizimkiler beni, beni, 6 yaşında bebeyi evde unutup bahçeye kaçmış. Çok korkmuştum, o zamandan beri her depremde korkudan uçuklarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…