Gelinlik Modelleri yumyumy' nin prenses gelinliği :))

lajoie'cim çok teşekkür ederim :)) benimde çok içime sindi bayıldım diyebilirim :)
aman kimseye takıldığım yok herkes mutlu olsun :))

bu arada çiçeğimi paylaşmamı isteyen arkadaş tabiki paylaşırım o günün fotolarını mutlaka koyucam :))

canım kuyruğumun arkası çıkmıyor bütünden bir gelinlik istemedim ben o şekilde
bence pudra bembesi çiçek daha zarif gibi yinede sen bilirsin tabi benim 2 tane gelin çiçeğim olcak
biri beyaz tomurcuk güller diğerine ilk başta mor diyodum ama sanırım vazgeçim ona henüz karar vermedim demet akalının gelin çiçeğinin rengi güzeldi o tarz olabilir bu sene çok moda biçok arkadaşımda gördüm bildiğin beyaza yakın pembe gibi bişey
düğünüm 22 haziranda kızlar çok az kaldı inanılmaz heyecanlıyım

çok az kalmış inş hayırlısıyla atlatırsın sana çiçekleri göstereyim canım bana fikir ver olur mu

Eklentiler

• $522345_285079274917811_100002472232029_653615_1678730850_n.jpg
    36,7 KB · Görüntüleme: 39
  • $çiçeğimm.png
    174,7 KB · Görüntüleme: 35
straplez gelinliklerin pabucu dama atıldı artık kollu gelinlikler gerçekten çok güzel duruyor gelinliğinizin etek ucundaki işlemelerine bayıldım

straplez gelinliklerin pabucu dama atıldı artık kollu gelinlikler gerçekten çok güzel duruyor gelinliğinizin etek ucundaki işlemelerine bayıldım

herkes straplez giyiyor bence gelinliğin biraz masumiyeti biraz saflığı olmalı
ufakta olsa bi kol çok hoş duruyor tek kelimeyle benimkide çıkarılabiliyor gecenin ilerleyen saatlerinde çıkartıcam çünkü hareketlerimi kısıtlıyor ama bende kol ve etek ucundaki dantel detayına bayılıyorum :))
beğenmenize sevindim

Kollar bir gelinliğin havasını bu kadar değiştirir ve zarif hel getirir yani çok hoş bir gelinlik olmuş son zamanlarda hem kadınlar kulübünde hem de çevremde gördüğüm en güzel ve zarif gelinlik diyebilirim. Mutluluklar diliyorum.

Son düzenleme:

güzel yorumun için çok çok teşekkür ederimm.. o kadar güzel şeyler sölüyorsunuzki gelinliğim hakkında inanılmaz mutlu oluyorum Allah isteyen herkese daha güzellerini nasip etsin inşallah..çok mutlu oldum ya duygularımı tarif edemiyorum

Canııımm düğüne çook az kalmıışşş

evettt sadece 22 güncük kaldıı
o kadar heyecanlıyımki anlatamam gelinlik giyiceğim için
o gün herşeyin yolunda gitmesi için
herşey için işte :))) dua edin bana
yine bu konu üzerinden güzel güzel fotolarımı paylaşırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…