• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri yumyumy' nin prenses gelinliği :))

çoook güzelmiş canımm mutlulukla güle güle giy inşallah :16::16::16:

kızlar hepinize güzel dilekleriniz ve beğenileriniz için ayrı ayrı teşekkür ederim:16:
22 mayısta tekrar provaya gidicem tamamı bitmiş sayılıcak tekrar foto yüklicem sizler için
beğenenler modeli alabilir
daha güzelleri sizlerin olur inşallah:nazar::nazar::nazar:

kızlar nerelerdesiniz yaaa:53:
herkes evlilik hazırlıklarına fazla kaptırdı heralde kendini :))
hiç hareket ses seda yokkk:21:

ayy çok beğendimmm :nazar::nazar::nazar:

bende bu tarz bişi istiyorum ama eteklere doğru sarkıtma dedikleri dantelde istiyorum.. hep dikim nasıl olur diye düşünüyordum demekki kaliteli işçilik heryerede kendini belli ediyor.. nerde diktirdiğinizi sorabilir miyim?? izmirde yer arıyorum bende..

ayy çok beğendimmm :nazar::nazar::nazar:

bende bu tarz bişi istiyorum ama eteklere doğru sarkıtma dedikleri dantelde istiyorum.. hep dikim nasıl olur diye düşünüyordum demekki kaliteli işçilik heryerede kendini belli ediyor.. nerde diktirdiğinizi sorabilir miyim?? izmirde yer arıyorum bende..

teşekkür ederim beğenmenize sevindim :)
İstanbul Zeytinburnu Çağteks diye bir moda evinde diktiriyorum
kızlar gerçekten dikilecek olan kumaşınızı diktirmeden önce mutlaka görün dokunun
bir gelinliğin güzel ve kaliteli görünmesini dikimi kadar kumaşıda etkiliyor
ve benden size tavsiye ne kdr fazla prova isterseniz gelinliğinizin dikim aşamasında o kdr yanında oluyorsunuz
buda sizin istediğiniz yerleri değiştirmenizi rahatlıkla sağlıyor
gelinlikçiler genelde 3 provada bitirmek istiyor ama siz ısrar edin mecburen kabul ediyorlar

kızlar bugün sondan bir önceki provama gittim ve gelinliğime bir kez daha aşık oldum
sizleride unutmadım tabi resimlerimi ekliyor ve beğenilerinize sunuyorum :nazar::nazar::nazar:

Eklentiler

• $gelinlik1.jpg
    $gelinlik1.jpg
    26,3 KB · Görüntüleme: 62
  • $gelinlik2.jpg
    $gelinlik2.jpg
    29,2 KB · Görüntüleme: 57
  • $gelinlik3.jpg
    $gelinlik3.jpg
    31,4 KB · Görüntüleme: 53
  • $gelinlik4.jpg
    $gelinlik4.jpg
    30,6 KB · Görüntüleme: 56
  • $gelinlik5.jpg
    $gelinlik5.jpg
    32,6 KB · Görüntüleme: 45
kızlar bugün sondan bir önceki provama gittim ve gelinliğime bir kez daha aşık oldum
sizleride unutmadım tabi resimlerimi ekliyor ve beğenilerinize sunuyorum :nazar::nazar::nazar:

canım kollu haliyle çok daha güzel, bence düğün boyunca kollu kullan. fransız danteline bir kez daha hayran kaldım, işte gerçekten fransız danteli kullanılsa ne kadar güzel oluyor... aldıkları parayı hak etmişler. tek bir eleştirim var, o da, muhtemelen ilk kez bu kadar kat olan bir etek çalıştıkları için, katların bedenle birleşme noktasını tam yedirememişler, o katlar hep aynı yerde değil, içte aşağıdan başlayarak yavaş yavaş yukarıyla taşınarak gövdeye dikilmeliydi. neyse, çok önemli bir mesele değil zaten. Allah içine sindirsin...

canım kollu haliyle çok daha güzel, bence düğün boyunca kollu kullan. fransız danteline bir kez daha hayran kaldım, işte gerçekten fransız danteli kullanılsa ne kadar güzel oluyor... aldıkları parayı hak etmişler. tek bir eleştirim var, o da, muhtemelen ilk kez bu kadar kat olan bir etek çalıştıkları için, katların bedenle birleşme noktasını tam yedirememişler, o katlar hep aynı yerde değil, içte aşağıdan başlayarak yavaş yavaş yukarıyla taşınarak gövdeye dikilmeliydi. neyse, çok önemli bir mesele değil zaten. Allah içine sindirsin...

canımmm minecim senin sayende fransız dantelinin nasıl bişey olduğunu öğrendim.. beğenmene çok çok sevindim :)) dün resmen bir kez daha bayıldım gelinliğime çok içime sindi hayran kaldım diyebilirim :) eleştirini senin kadar profosyonel olmadığım için anlayamıyorum ama önemli değil demişsin o zmn mühim değil yinede samimice sölediğin içinde ayrıca teşekkür ederim..gerçekten aldıkları parayı hakediyorlar.. allah herkesin içine sindirsin herkesin gönlüne göre versin..

canımm bayıldımm bayıldım son halini görünce gelinliğine :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

allah ağız tadıyla giymek nasip etsin sende içinde hepimize... dantel üstündeki ışıltıyı nasıl bir işleme yaparak sağladınn??? kırık boncuk dedikleri şey mi? minenes in dediği detay benim tam istediğim detay...danteller belde bitmiyor aşağı doğru sarkıtlar halinde ilerliyor... ama bikaç incelememde gördüğüm etek çevresinde dantel kullanılıyorsa bunu yapmıyorlar :34: yani seninki cuk oturmuş :1:

güle güle giy canım benim diktirdiğim gelinliğe ne kadar benziyor sadece benim birleşme yeri düz inecek ve arkası ipli olacak aynen şöyle

Eklentiler

• $arkakısım.jpg
    $arkakısım.jpg
    50,9 KB · Görüntüleme: 39
canımm bayıldımm bayıldım son halini görünce gelinliğine :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

allah ağız tadıyla giymek nasip etsin sende içinde hepimize... dantel üstündeki ışıltıyı nasıl bir işleme yaparak sağladınn??? kırık boncuk dedikleri şey mi? minenes in dediği detay benim tam istediğim detay...danteller belde bitmiyor aşağı doğru sarkıtlar halinde ilerliyor... ama bikaç incelememde gördüğüm etek çevresinde dantel kullanılıyorsa bunu yapmıyorlar :34: yani seninki cuk oturmuş :1:

auroraas'cım beğenmene çok çok sevindim..inşallah sende istediğin ve içine sinen bir gelinliğe kavuşucaksın.
gelinlikçim ilk başta birleşme yerini sarkıtlar halinde indirmek istedi ama bana hoş görünmedi nedense sonradan bu seçeneği bulduk
göğsümdede aynı şekilde çıkıntı olduğu için gözüme daha hoş göründü
birde dediğin gibi etek ucundada dantelim olduğu için gerek görmedim
bu arada gelinlik provasında yine oraya gelinlik provasına gelen bir kızla karşılaştım
benden önce onun provası varmış kayınpederi de vardı adam maşallah çok konuşuyo hatta orda bizimde fikrimizi sordu
ben gelin nasıl isterse öle olsun dedim
neyse sonra sıra bana geldi giydim gelinliğimi
kız da o sırada gelinliğini çıkardı gitmek için yanımdan geçti tam o sırada demesinmi bana '' ayy keşke etek ucuna bunları koydurmasaydın boyunu kısa göstermiş'' diye :)) içimden dedim sus gamze ya sabır dedim :))
tam bi patavatsızlık örneği sanane yani herkesin zevki kendine
ben zaten selvi boylu değilim :)) biraz uzun veya biraz kısa görünsem ne olur :))
ama bunları söyleyen şahıs gidene kadar gelinliğimden gözünü alamadı orasıda ayrı bir konu :)))
kızlar Allah herkesin gönlüne göre versin
bir kere giyilicek o yüzden lütfen başkalarının zevkine göre değil kendi isteğinize göre yaptırın:nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
kimsenin dediğini takma canım bence gayet süper bir gelinlik ancak bu kadar güzel ve zarif olabilir fiziğinde gayet düzgün görünüyor bende etek ucuna dantel koydurucam dantelsiz olunca etek havada kalıyormuş gibi geliyor bana gelinliğinin kuyruğu süper sonradan çıkabiliyor mu bu

bend eçiçeğim pudra pembesi mi lila mı olsun bilemedimmm yumyumy düğün ne zaman çiçeğini bende önce alırsan paylaşır mısınn gelinliklerimiz dantel olduğu için tek renkli zarif birşey olsun istiyorum

Canım daha öncede yazmıştım konuna. Şimdi tekrardan bir bakıyım dedimki o da ne :53: Senin gelinlik harika olmuş ya hu.. Bende straplez istemiyorum böyle zarif bir kol, dantellerden oluşan nasıl güzel yaa.. cidden bayılıyorum tatlım. Maşallah nazar değmesin çok güzel gelinliğin. O gördüğün kıza da takılma, kıskanmıştır:)

Back