Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy çok beğendimmm
bende bu tarz bişi istiyorum ama eteklere doğru sarkıtma dedikleri dantelde istiyorum.. hep dikim nasıl olur diye düşünüyordum demekki kaliteli işçilik heryerede kendini belli ediyor.. nerde diktirdiğinizi sorabilir miyim?? izmirde yer arıyorum bende..
kızlar bugün sondan bir önceki provama gittim ve gelinliğime bir kez daha aşık oldum
sizleride unutmadım tabi resimlerimi ekliyor ve beğenilerinize sunuyorum
bendee bayıldımmm çok şık ve güzel olmuş hemde abartıdan da çok uzak süper
canım kollu haliyle çok daha güzel, bence düğün boyunca kollu kullan. fransız danteline bir kez daha hayran kaldım, işte gerçekten fransız danteli kullanılsa ne kadar güzel oluyor... aldıkları parayı hak etmişler. tek bir eleştirim var, o da, muhtemelen ilk kez bu kadar kat olan bir etek çalıştıkları için, katların bedenle birleşme noktasını tam yedirememişler, o katlar hep aynı yerde değil, içte aşağıdan başlayarak yavaş yavaş yukarıyla taşınarak gövdeye dikilmeliydi. neyse, çok önemli bir mesele değil zaten. Allah içine sindirsin...
canımm bayıldımm bayıldım son halini görünce gelinliğine
allah ağız tadıyla giymek nasip etsin sende içinde hepimize... dantel üstündeki ışıltıyı nasıl bir işleme yaparak sağladınn??? kırık boncuk dedikleri şey mi? minenes in dediği detay benim tam istediğim detay...danteller belde bitmiyor aşağı doğru sarkıtlar halinde ilerliyor... ama bikaç incelememde gördüğüm etek çevresinde dantel kullanılıyorsa bunu yapmıyorlar yani seninki cuk oturmuş
Canım daha öncede yazmıştım konuna. Şimdi tekrardan bir bakıyım dedimki o da ne Senin gelinlik harika olmuş ya hu.. Bende straplez istemiyorum böyle zarif bir kol, dantellerden oluşan nasıl güzel yaa.. cidden bayılıyorum tatlım. Maşallah nazar değmesin çok güzel gelinliğin. O gördüğün kıza da takılma, kıskanmıştır:)kızlar bugün sondan bir önceki provama gittim ve gelinliğime bir kez daha aşık oldum
sizleride unutmadım tabi resimlerimi ekliyor ve beğenilerinize sunuyorum